Вівсяні оладки на ряжанка
(покроковий рецепт з фото)
Що люди готують на сніданок? У всіх по різному, а у мене стабільно раз в тиждень оладки. Мені подобається готувати оладки на ряжанка і вівсянці. Вони ідеально красиві, рум'яні і злегка сухуваті.
Немає ніякого особливого секрету в тому, як приготувати вівсяні оладки на ряжанка. Вівсянка розмелюють на борошно, змішується з яйцем і ряжанкою. Готові оладки виходять сухими, т.К. Смажаться без масла. Не біда! Просто подавайте їх на стіл з йогуртом або сметаною. Хай щастить!
- Вівсянка - 60 грам
- Ряжанка - 150 мілілітрів
- Яйце - 1 штука
- Розпушувач - 1/2 чайних ложки
- Йогурт - За смаком
Для початку потрібно перемолоти будь-яким зручним способом вівсяні пластівці. Додайте до них розпушувач, перемішайте.
Додаємо в вівсянку яйце.
Вливаємо ряжанку, збиваємо масу віночком.
На розігріту суху сковороду виливаємо трохи тесту.
Обсмажуємо оладки з обох сторін до красивого рум'яного кольору.
Складаємо оладки один на одного, промащуючи йогуртом.
Смачного!