Рецепт Вишня під безе фото

Вишня під безе
(покроковий рецепт з фото)

Американська кухня
Тісто , Ягоди , Вишня
Низькокалорійні , ПП рецепти
На полуденок , Для дітей , Десерт
Випічка , Солодке , Пироги
Кількість порцій: 6-7
Час приготування: 1 г. 30 хв.

Вам неодмінно варто переглянути даний рецепт, якщо ви в пошуках рецепта смачної випічки з вишнею. Такий пиріг можна готувати не тільки з вишнею, але і іншими ягодами. Ділюся!

Опис приготування:

Якщо на дієті вам захотілося чогось солодкого і смачного, приготуйте вишню під безе - ніяких висококалорійних інгредієнтів і борошна. У цьому рецепті в якості начинки використана саме вишня, але ви можете приготувати такий пиріг з чорницею, червоною або чорною смородиною і малиною. Білок найкраще збивати ні з цукром, а з цукровою пудрою - так маса вийде легшою і повітряної. Для тіста найкраще використовувати 15% або 20% сметану - так воно вийде гущі і буде краще тримати форму.

  • Геркулес - 100 грам
  • Вівсяна мука - 50 грам
  • Сметана середньої жирності - 50 грам
  • Вишня - 400 грам
  • Цукор - 20 грам
  • Цукрова пудра - 100 грам
  • Мигдаль - 20 грам
  • Сіль - 1 щіпка
  • Білок - 3 штуки
  • Жовток - 3 штуки
  • Вода - 100 мілілітрів
вишня під безе - фото крок 1
1. Геркулес залийте водою і дайте настоятися протягом 20-30 хвилин. Жовтки змішайте зі сметаною і додайте настояний геркулес. Додайте просіяне вівсяну муку і вимісити тісто лопаткою.
вишня під безе - фото крок 2
2. Викладіть тісто в покриту пергаментом форму для запікання і відправте в розігріту до 200 градусів духовку на 20 хвилин. Охолодіть корж у формі.
вишня під безе - фото крок 3
3. Білки збийте з сіллю до стійких піків, потім поступово додайте цукор і збийте ще раз. Вишні очистіть від кісточок і додайте ложку цукру. Викладіть вишню на остиглий корж, зверху - білки.
вишня під безе - фото крок 4
4. Випікайте пиріг при температурі 250 градусів до золотистого кольору безе, близько 10 хвилин. Злегка остудіть пиріг у формі і перекладіть на блюдо. Приємного чаювання!

Схожі рецепти