Рецепт Торт «Вишня під снігом» фото

Торт «Вишня під снігом»
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто , Ягоди , Вишня
Страви без випічки
На святковий стіл
Випічка , Солодке , Торти
Кількість порцій: 8-10
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Якщо ви хочете побалувати себе і близьких домашньої солодкої випічкою, приготуйте цей простий і нереально смачний тортик"Вишня під снігом" . Поєднання м'якого коржа, крему, вишня і шоколад - супер!

Опис приготування:

У цього торта є одна цікава особливість - він абсолютно по-різному"звучить" в теплому і холодному вигляді. Рекомендую обов'язково спробувати його відразу після приготування, а потім, коли він повністю охолоне, щоб визначити варіант, який вам більше до душі. Шоколад можна натерти на тертці або подрібнити в блендері, щоб траплялися більші шматочки.

  • Вершкове масло - 125 грам
  • Цукор - 125 грам
  • Яйце - 3 штуки
  • Борошно - 150 грам
  • Крохмаль - 35 грам
  • Розпушувач - 7.5 грами
  • Какао - 20 грам
  • Молоко - 1/2 L (крем)
  • Яйце - 2 штуки (крем)
  • Крохмаль - 30 грам (крем)
  • Цукор - 90 грам (крем)
  • Ванільний цукор - 1 Чайна ложка (крем)
  • Шоколад - 50 грам
  • Вишня - 100 грам (за смаком)
торт
1. Вишню можна взяти як свіжу або заморожену, так і консервовану. Духовку відразу можна включити розігріватися до 180 градусів.
торт
2. Вершкове масло повинно бути дуже м'яким. З'єднайте його з цукром і розітріть.
торт
3. По одному вводите яйця, збиваючи масу до однорідності.
торт
4. Просійте борошно і крохмаль.
торт
5. Тісто однорідне і гладке.
торт
6. Додайте в тісто сухі інгредієнти разом з ваніллю або ванільним цукром. Також можна додати дрібку солі.
торт
7. В окрему мисочку відкладіть половину тіста і з'єднайте з просіяним какао.
торт
8. Ретельно перемішайте.
торт
9. Викладіть шоколадне тісто на дно форми.
торт
10. Потім акуратно розподіліть світле тісто.
торт
11. Зверху покладіть вишні і відправте форму в духовку приблизно на півгодини.
торт
12. Поки випікається корж, займемося кремом. У невелику мисочку всипте цукор.
торт
13. Вбийте яйця і перемішайте.
торт
14. Паралельно поставте на вогонь молоко і доведіть до кипіння.
торт
15. До яйцям з цукром додайте крохмаль і введіть масу в кипляче молоко. Приберіть вогонь до мінімуму і, постійно помішуючи, Уваров крем до загустіння. Піде на це всього пара хвилин.
торт
16. Крем готовий.
торт
17. І корж теж.
торт
18. На теплий тортик викладаємо теплий крем.
торт
19. І посипаємо шоколадом.
торт
20. Ось такий приголомшливий десерт до чаю. Пригощайтеся!

Схожі рецепти