Торт «Дрова під снігом»
(покроковий рецепт з фото)
Торт "дрова під снігом" я робила зовсім недавно із замороженої вишні, яка залишилася у мене морозилці з минулої осені. Вийшло так смачно, що я хочу поділитися цим рецептом з вами.
Торт "дрова під снігом" виходить ніжним, з легкою кислинкою і вишневим смаком. Якщо у вас є в запасі вишня, торт Дрова під снігом стане паличкою - виручалочкою. Його можна заздалегідь приготувати до будь-якого свята. Торт Дрова під снігом можна так само зробити як млинцевий пиріг, роблячи рулетики з млинців. Виходить не менш смачно і навіть ніжніше. Я привожу дуже докладний рецепт торта. Готуйте і насолоджуйтеся смаком.
- Вершкове масло - 250 грам
- Крем - 800 грам(600 г. Для крему)
- Молоко - 3 Ст. Ложки
- Сода або пекарський порошок - 1 Чайна ложка (соду погасити)
- Вишня - 400 грам (заморожена або консервована)
- Цукор - 1 Склянка
- Лимонна кислота - 1 щіпка
- Желатин - 10 грам
- Борошно - 4 склянки
Розморозити вишню. Вона повинна бути без кісточок.
Готуємо тісто. Натираємо на тертці масло, додаємо сметану і молоко, гашене соду і борошно. Замішуємо тісто і формуємо ковбаску, яку поділяємо на 15 шматочків. Ставимо тісто в холодильник мінімум на годину.
Кожен шматочок тесту розгортаємо в довгу смужку.
Розподіляємо вишеньки на смужці тесту.
Акуратно згортаємо рулетик.
Усе 15 рулетиков розміщуємо на деку і запікаємо в духовці при температурі 200 градусів близько 15 хвилин не більше.
Тим часом готуємо крем. Для цього збиваємо холодну сметану і цукор, додавши лимонну кислоту і желатин. Поливаємо цим кремом 5 охололи рулетиков.
Зверху кладемо 4 рулетика, заливаючи кремом, потім три і т.Д.
Сфорязикний торт добре поливаємо кремом і ставимо в холодильник для просочення . Готово!