Рецепт Вишневий мохіто фото

Вишневий мохіто
(покроковий рецепт з фото)

Американська кухня
Ягоди , Вишня
ПП рецепти
На святковий стіл
Напої , Алкогольні , Коктейлі , Мохіто
Кількість порцій: 6
Час приготування: 30 хв.

Оригінальний рецепт освіжаючого і напою, що бадьорить. Готується з вишень, білого рому з додаванням цукру і води. Насолоджуйтесь!

Опис приготування:

Напій для літньої спеки! Спочатку зваріть сироп з цукру, води, соку і цедри лайма. Охолодитися его, вилийте в блендер. Туди ж відправте заморожені вишні, лід, листя м'яти і білий ром. Змішайте до однорідного стану, розлийте по келихах і подавайте на стіл.

  • Цукор - 200 грам
  • Заморожена вишня без кісточок - 450 грам
  • М'ята - 45 грам
  • Вода - 240 мілілітрів
  • Білий ром - 240 мілілітрів
  • Вапно - 3 штуки
  • Подрібнений лід - 3 склянки
вишневий мохіто - фото крок 1
З'єднайте цукор, воду, сік лайма і цедру лайма в маленькій каструлі.
вишневий мохіто - фото крок 2
Доведіть суміш до кипіння і проваріть, помішуючи, до повного розчинення цукру. Це займе близько 5 хвилин, потім остудіть сироп до кімнатної температури.
вишневий мохіто - фото крок 3
З'єднайте в блендері сироп, заморожені вишні, лід, листя м'яти і білий ром.
вишневий мохіто - фото крок 4
І змішайте до однорідного стану. Порцію мохіто налийте в стакан, прикрасьте свіжою вишнею і часточками лайма і подавайте.

Схожі рецепти