Рецепт Вишневий компот фото

Вишневий компот
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Ягоди , Вишня
Низькокалорійні
На полуденок
Напої , Компоти
Кількість порцій: 50
Час приготування: 4 г. 0 хв.

Вишневий компот за цим рецептом можна заготовити на зиму. Якщо ви хочете приготувати компот до столу, то це можна зробити ще простіше і всього за 30 хвилин.

Опис приготування:

Простой рецепт вишневого компота. Якщо ви хочете просто приготувати напій, а не готувати його на зиму, то в киплячу воду відправте вишню і цукор, provara про 3 хвилин, закрийте кришкою і залиште до повного охолодження. Після цього компот готовий до вживання. В даному рецепті міститься інформація про те, як приготувати вишневий компот на зиму.

  • Вишня - 5 кілограм
  • Цукор - 3 кілограма
вишневий компот - фото крок 1
1. У сезон вишні я завжди роблю заготовки на зиму. Вишні ретельно відбираю від зіпсованих ягід і прибираю хвости. Тим часом ставлю у великій ємності воду і чекаю закипання.
вишневий компот - фото крок 2
2. Беремо чистий стерилізований бутель і засипаємо в нього вишню (щоб вона зайняла третину банки).
вишневий компот - фото крок 3
3. Заливаємо окропом і даємо постояти близько 5 хвилин.
вишневий компот - фото крок 4
4. Зливаємо воду назад в ємність, доводимо до кипіння.
вишневий компот - фото крок 5
5. Додаємо цукор і проварюємо близько хвилини.
вишневий компот - фото крок 6
6. Заливаємо назад в бутель і закочує стерилізованої кришкою. Перевертаємо банку і вкриваємо. Після повного охолодження (через день-два) оговтується вишневий компот в комору або льох.

Схожі рецепти