Випічка з гарбузом
(покроковий рецепт з фото)
Сьогодні ми готуємо цікаву страву, якому я дала дуже загальна назва - випічка з гарбузом. Я сама до кінця не зрозуміла що ж в кінцевому рахунку виходить - пиріг, піца, галети або пиріжки
Для любителів гарбуза або для тих, хто тільки починає усвідомлювати, що гарбуз - це не тільки корисно, але і смачно, присвячується цей легкий і простий рецепт випічки з гарбузом. Приготування займає близько години часу, зате на смак випічка виходить чудовою. Насправді, коли я вперше спробувала цю чи то піцу, чи то пиріг, була приємно здивована універсальним смаковими якостями гарбуза. Приготувавши раз по даним рецептом, ви вже не зможете зупинитися і буду шукати інші рецепти з гарбузом… Як це сталося зі мною. Бажаю гарного настрою і нехай ваша випічка з гарбузом вийде ще смачніше, ніж моя
- Борошно - 100 грам
- Манька - 35 грам
- Сіль - 1/2 чайних ложки
- Охолоджене вершкове масло - 6 Ст. Ложок
- Крижана вода - 2-4 Ст. Ложок
- Гарбуз - 1 штука
- Оливкова олія - 2 Ст. Ложки
- Чебрець - 2 чайних ложки
- Часник - 1 штука (маленька головка)
- Гвоздика - - За смаком
- Сир - 80 грам
- Тертий пармезан - 200 грам

У чашку блендера або кухонного комбайна кладемо борошно, додаємо манку і функцією імпульс гарненько змішуємо компоненти.

Потім додаємо сіль, рубане масло і знову імпульсом все змішуємо. Повинні вийти такі ось окремі гранули. Потім по одній ложці вливаємо крижану воду, перемішуємо кілька разів імпульсом, потім руками. Тісто формуємо в грудку, загортаємо його в харчову плівку і відправляємо в холодильник на 30 хвилин.

Гарбуз очищаємо від насіння і шкірки, нарізаємо її на невеликі тоненькі шматочки, складаємо їх в миску. Заливаємо оливковою олією, додаємо чебрець і дрібно нарізаний часник. Все перемішуємо.

На деко кладемо аркуш паперу для випікання, зверху укладаємо гарбуз і нарізані шматочки часнику разом зі шкіркою.

Відправляємо гарбуз в духовку (200 г) з 20-25 хвилин.

Потім дістаємо тісто і розгортаємо його.

З духовки дістаємо часник. Знімаємо з нього шкурку і намагаємося якомога дрібніше потовкти за допомогою вилки.

Змішуємо часник з сиром.

На деко застилає папір для випікання, викладаємо зверху тісто, на тісто викладаємо сир, потім гарбуз.

Zagibaem кінець.

Посипаємо сиром і відправляємо випікатися в духовку (200 г) приблизно на 20-30 хвилин.

Готову випічку з гарбузом дістаємо з духовки, викладаємо на блюдо і подаємо до столу з червоним сухим вином. Смачного!