Рецепт Випічка на ряжанка в мультиварці фото

Випічка на ряжанка в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто, Молочні продукти
Вегетаріанське харчування
На полуденок, Для дітей, На святковий стіл, Десерт
Випічка, Пироги

Для всіх любителів солоденького до чаю пропоную дуже вдалий варіант, як зробити випічку на ряжанка в мультиварці - ніжний, апетитний і смачний кокосовий пиріг.

1. У глибоку миску влийте ряжанку і всипте манку. Залиште на 10-15 хвилин.

2. В окрему ємність відправте яйце, додайте дрібку солі, ваніліну і цукор за смаком.

3. Розтопити вершкове масло. Трохи остудивши, влийте його в яйце, всипте кокосову стружку. Варіантів, як зробити випічку на ряжанка в мультиварці, безліч: можна додати не тільки стружку, але і сухофрукти, свіжі або заморожені ягоди.

4. З'єднайте обидві маси, перемішайте акуратно. Додайте розпушувач, поступово всипте борошно, поки не вийде потрібна консистенція тесту.

5. Чашу змастіть вершковим маслом і додатково присипте манкою.

6. Вилийте тісто. В режимі "випічка" готуйте 50-55 хвилин.

7. Коли залишиться 10 хвилин, можна акуратно перевернути пиріг і підрум'янити його з іншого боку.

От і все: нескладна і смачна випічка на ряжанка в мультиварці в домашніх умовах готова. Перед подачею на стіл можна присипати пиріг цукровою пудрою, доповнити сметаною, згущеним молоком або джемом, наприклад.

Смачного!

  • Ряжанка - 250 мілілітрів
  • Манна крупа - 100 грам
  • Борошно - 100 грам (може, трішки більше)
  • Вершкове масло - 2 Ст. Ложки
  • Кокосова стружка - 50 грам
  • Цукор - 100-150 грам (за смаком)
  • Яйце - 1 штука
  • Сіль - 1 щіпка
  • Розпушувач - 1 щіпка
  • Ванілін - 1 щіпка
1. У глибоку миску влийте ряжанку і всипте манку. Залиште на 10-15 хвилин.

2. В окрему ємність відправте яйце, додайте дрібку солі, ваніліну і цукор за смаком.

3. Розтопити вершкове масло. Трохи остудивши, влийте його в яйце, всипте кокосову стружку. Варіантів, як зробити випічку на ряжанка в мультиварці, безліч: можна додати не тільки стружку, але і сухофрукти, свіжі або заморожені ягоди.

4. З'єднайте обидві маси, перемішайте акуратно. Додайте розпушувач, поступово всипте борошно, поки не вийде потрібна консистенція тесту.

5. Чашу змастіть вершковим маслом і додатково присипте манкою.

6. Вилийте тісто. В режимі "випічка" готуйте 50-55 хвилин.

7. Коли залишиться 10 хвилин, можна акуратно перевернути пиріг і підрум'янити його з іншого боку.

От і все: нескладна і смачна випічка на ряжанка в мультиварці в домашніх умовах готова. Перед подачею на стіл можна присипати пиріг цукровою пудрою, доповнити сметаною, згущеним молоком або джемом, наприклад.

Смачного!

Схожі рецепти