Випічка на ряжанка
(покроковий рецепт з фото)
Якщо у вас є приблизно годину до приходу гостей, то найкраще зупинити свій вибір на простих стравах. Наприклад, ви можете вибрати якісь швидкі закуски і що-небудь зробити до чаю.
І якщо ви не боїтеся пробувати щось нове, то я вам пропоную дізнатися, як приготувати випічку на ряжанка в мультиварці. Основа дає неймовірну м'якість тесту. Воно стає соковитим і пишним. А технологія створення дуже проста: потрібно все змішати і залити з мльтіварку. Через годину пиріг буде готовий!
- Вершкове масло - 100 грам
- Яйце - 3 штуки
- Ряжанка - 1 Склянка
- Борошно - 2 склянки
- Цукор - 1 Склянка
- Розпушувач - 1 Ст. Ложка
- Сіль - 1 щіпка
Яйця збийте з цукром (віночком) до отримання однорідної маси.
Розтопити масло на водяній бані. Влийте його до яєць разом з ряжанкою, додайте сіль. Перемішайте.
В кінці просійте борошно з розпушувачем. Замішайте тісто. Викладіть його в чашу мультиварки.
Готуйте пиріг в режимі "випічка" протягом 1 годину. Приємного чаювання!