Ряжанка в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)
Незамінна помічниця на кухні - мультиварка, допоможе вам приготувати чудову домашню ряжанку. Процес приготування дуже простий. Переконайтеся самі!
Ряжанку готуйте так: молоко вилийте в чашу мультиварки, встановіть режим "гасіння" і включати 6 годин. Готове пряжене молоко охолодіть до 40 градусів, змішайте з закваскою, включите в мультиварці режим підігріву на 15 хвилин, а потім залиште на 6 годин, не відкриваючи кришку. За цей час молоко розквасив і у вас вийде чудова ряжанка. Смачного!
- Молоко - 2 L
- Йогурт - 125 мілілітрів
Вилийте молоко в чашу мультиварки, встановіть режим "гасіння" і включати 6 годин.
По закінченню часу звичайне молоко перетворюється в топлене. Охолодіть його до температури в 40 градусів.
У невеликій кількості молока розведіть закваску. Для закваски можна використовувати натуральний йогурт або сметану.
Вилийте закваску в молоко, включите режим підігріву на 15 хвилин, а потім залиште ряжанку в мультиварці на 6 годин не відкриваючи кришку. За цей час молоко розквасив і у вас вийде чудова ряжанка.