Вегетаріанський суп з квасолею
(покроковий рецепт з фото)
Дуже простий вегетаріанський суп з квасолею, який дуже швидко готується. Основою супу є консервована в томатному соусі біла квасоля. Упевнений, що вам сподобається такий смачний обід!
Приготуємо вегетаріанський суп з квасолею в домашніх умовах. Обсмажте подрібнену цибулю і моркву до золотистого. Картоплю відварити в киплячій воді 10 хвилин, додайте обсмажені овочі і консервовану білу квасолю в томатному соусі. Варіть суп до готовності, подавайте на стіл, присипавши подрібненою зеленню. Хай щастить!
- Вода - 700 мілілітрів
- Картопля - 2 штуки
- Морква - 1 штука
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Квасоля консервована - 1/2 штуки (банки)
- Зелень - За смаком
- Масло оливкове - За смаком
- Спеції - За смаком
Моркву і цибулю подрібнюємо, потім обсмажуємо на рослинному маслі до легкого золотистого кольору.
Картоплю нарізаємо середніми брусочками.
У каструлі кип'ятимо воду, додаємо картоплю і варимо його 10 хвилин. Додаємо обсмажені овочі.
Для 5 хвилин до готовності картоплі додайте в суп консервовану квасолю (разом з соусом). Сіль і перець за смаком.
Подрібнюємо зелень.
Перед подачею супу на стіл присипте його зеленню. Смачного!