Рецепт Вегетаріанський суп з квасолею фото

Вегетаріанський суп з квасолею
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Бобові , Квасоля
Вегетаріанське харчування
На обід
Супи
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 30 хв.

Дуже простий вегетаріанський суп з квасолею, який дуже швидко готується. Основою супу є консервована в томатному соусі біла квасоля. Упевнений, що вам сподобається такий смачний обід!

Опис приготування:

Приготуємо вегетаріанський суп з квасолею в домашніх умовах. Обсмажте подрібнену цибулю і моркву до золотистого. Картоплю відварити в киплячій воді 10 хвилин, додайте обсмажені овочі і консервовану білу квасолю в томатному соусі. Варіть суп до готовності, подавайте на стіл, присипавши подрібненою зеленню. Хай щастить!

  • Вода - 700 мілілітрів
  • Картопля - 2 штуки
  • Морква - 1 штука
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Квасоля консервована - 1/2 штуки (банки)
  • Зелень - За смаком
  • Масло оливкове - За смаком
  • Спеції - За смаком
вегетаріанський суп з квасолею - фото крок 1
Моркву і цибулю подрібнюємо, потім обсмажуємо на рослинному маслі до легкого золотистого кольору.
вегетаріанський суп з квасолею - фото крок 2
Картоплю нарізаємо середніми брусочками.
вегетаріанський суп з квасолею - фото крок 3
У каструлі кип'ятимо воду, додаємо картоплю і варимо його 10 хвилин. Додаємо обсмажені овочі.
вегетаріанський суп з квасолею - фото крок 4
Для 5 хвилин до готовності картоплі додайте в суп консервовану квасолю (разом з соусом). Сіль і перець за смаком.
вегетаріанський суп з квасолею - фото крок 5
Подрібнюємо зелень.
вегетаріанський суп з квасолею - фото крок 6
Перед подачею супу на стіл присипте його зеленню. Смачного!

Схожі рецепти