Вегетаріанські рулетики з начинкою
(покроковий рецепт з фото)
Для тих, хто дотримується вегетаріанства, ці вегетаріанські рулетики з начинкою стануть справжньою знахідкою! М'ясоїдам теж сподобається, адже страва дуже смачна і ситна.
Така закуска у вигляді рулетиків з начинкою - це, що називається, і в бенкет, і в світ. Згодиться для будь-якого випадку. Без перебільшення, рулетики - загальні улюбленці і чемпіони серед бутербродів. У них найкращим чином реалізована ідея простоти і універсальності. Якщо красиво нарізати рулет з червоною рибою і подати на блюді із зеленню, то ось вам і святкова закуска. Якщо згорнути рулетики з начинкою попроще - з крабовими паличками або ковбасою - відмінний перекус на кожен день.
- Борошно - 3-5 Ст. Ложок
- Вода - 2-4 Ст. Ложок
- Капуста - 1/2 штуки
- Морква - 1/3 штуки
- Чилі - 1 штука
- Яйце - 6 штук
- Сіль, перець - За смаком
1. З'єднайте борошно з водою і замісити еластичне тісто.
2. Нашинкуйтекапусту, морква і чилі. Приправте сіллю і перцем за смаком.
3. Розкачайте тісто в тонкий пласт, розділіть його на кілька частин, начините овочами кожен шматочок.
4. Сформуйте рулетики. Занурте кожен в яйце.
5. Обсмажте рулетики в сковороді на рослинному маслі до готування тесту. Подавайте соковиті вегетаріанські закуски гарячими.