Варення з зимових яблук
(покроковий рецепт з фото)
Зимові сорти яблук - це сорти, урожай яких, зазвичай збирають у другій статевих осені, ближче до зими. Якщо у вас такі яблука - цей рецепт для вас. Хоча, при бажанні, підійдуть і інші сорти.
Це класичний рецепт приготування варення з зиязиках яблук. Це варення готується досить швидко. Виходить красиво і смачно, бурштинові шматочки яблук просочуються сиропом. Рекомендую дане варення готувати з осінніх або зиязиках сортів яблук. Також варення відмінно підходить в якості начинки для випічки! Пробуйте і у вас все вийде!
- Яблука - 1 кілограм
- Цукор - 750 грам
- Вода - 1/2 Ст. Ложки
Яблука ретельно промийте під холодною водою.
Потім натріть на крупній тертці.
З цукру і води варимо сироп, варити на повільному вогні.
У киплячий сироп додайте яблука.
Варимо на повільному вогні 30 хвилин, постійно помішуючи.
Готове варення розкладіть в стерилізовані банки і закрийте кришками.
Смачного!