Рецепт Варення з зимових яблук фото

Варення з зимових яблук
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Фрукти , Яблука
На полуденок , На святковий стіл
Заготовки , Варення
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Зимові сорти яблук - це сорти, урожай яких, зазвичай збирають у другій статевих осені, ближче до зими. Якщо у вас такі яблука - цей рецепт для вас. Хоча, при бажанні, підійдуть і інші сорти.

Опис приготування:

Це класичний рецепт приготування варення з зиязиках яблук. Це варення готується досить швидко. Виходить красиво і смачно, бурштинові шматочки яблук просочуються сиропом. Рекомендую дане варення готувати з осінніх або зиязиках сортів яблук. Також варення відмінно підходить в якості начинки для випічки! Пробуйте і у вас все вийде!

  • Яблука - 1 кілограм
  • Цукор - 750 грам
  • Вода - 1/2 Ст. Ложки
варення з зиязиках яблук - фото крок 1
Яблука ретельно промийте під холодною водою.
варення з зиязиках яблук - фото крок 2
Потім натріть на крупній тертці.
варення з зиязиках яблук - фото крок 3
З цукру і води варимо сироп, варити на повільному вогні.
варення з зиязиках яблук - фото крок 4
У киплячий сироп додайте яблука.
варення з зиязиках яблук - фото крок 5
Варимо на повільному вогні 30 хвилин, постійно помішуючи.
варення з зиязиках яблук - фото крок 6
Готове варення розкладіть в стерилізовані банки і закрийте кришками.
варення з зиязиках яблук - фото крок 7
Смачного!

Схожі рецепти