Рецепт Варення з яблук «Апарат» фото

Варення з яблук «Апарат»
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Фрукти , Яблука
На полуденок , Для дітей
Заготовки , Варення
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 19 г. 0 хв.

Я дуже люблю яблука сорту"Апорт" , так ось прийшла мені в голову ідея зварити з них смачне і ароматне варення. Вийшло дуже навіть добре, тепер всім рекомендую. Спробуйте і ви!

Опис приготування:

Це - простий рецепт приготування варення з яблук"Апорт" . Вам будуть потрібні: яблука і цукор (за бажанням можна додати корицю). Якщо вам попалися тверді яблука, тоді їх доведеться довше варити (ніж зазначено в рецепті). Відповідно, яблука з кислинкою вимагають більшої кількості цукру. Вдалого приготування!

  • Яблука - 3 кілограма
  • Цукор - 2 склянки
варення з яблук
Яблука миємо й очищаємо від серцевини. Потім ріжемо часточками.
варення з яблук
Засипаємо яблука цукром, гарненько трясемо, щоб цукор рівномірно розподілився і залишаємо так на добу в прохолодному місці.
варення з яблук
Можна ще переміщати, щоб яблука гарненько просочилися цукром.
варення з яблук
Варимо на середньому вогні, доводимо до кипіння. Проварюємо ще 10-15 хвилин і знімаємо з вогню. Готове варення закочує в стерилізовані банки і зберігаємо при кімнатній температурі.
варення з яблук
Варення готове! Смачного!

Схожі рецепти