Варення з угоркі
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 1
Час приготування: 8 г. 0 хв.
Одним з улюблених моїх десертів з дитинства було кисло-солодке сливове варення з молоком. Найсмачніше сливове варення з благородною кислинкою виходить з слив сорту"Угорка" або "угорка & Quot; .
Опис приготування:
А ви знаєте, що зливу зберігає свої корисні властивості навіть при термічній обробці? Так, так! Сливове варення смачне і корисне. Звичайно, при цьому їм не слід зловживати і з'їдати всю банку за один присід. А рецепт, як приготувати варення з угоркі, Дивіться нижче.
- Плам "Ugorka" - 1 кілограм
- Цукор - 600 грам
Зливи помийте, дайте воді стекти.
Наколи сливи виделкою, засипте цукром і залишіть на години дві, щоб сливи пустили сік. Потім поставте на повільний вогонь, доведіть до кипіння і проваріть 5 хвилин. При необхідності зніміть піну. Зніміть варення з вогню, дайте йому повністю охолонути. Повторіть процедуру ще 2 рази і розлийте гаряче варення по стерилізованим банкам, закатати чистими кришками.
Ось і ще одна смачна заготівля готова!