Варення з шипшини в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)
Таке варення з шипшини в мультиварці в домашніх умовах виходить найкраще, адже не треба морочитися над попередньому замочуванні сухих ягід, та й в цілому процес йде швидше!
Я впевнена, що такий рецепт приготування варення з шипшини в мультиварці вам припаде до душі, не потрібно довго стояти над плитою, що дуже важливо влітку, коли і без спека грубки в квартирах дуже жарко. А тут все просто, тому і знати, як приготувати варення з шипшини в мультиварці повинен знати кожен!
- Шипшина - 800 грам
- Цукор - 2 склянки
- Апельсин - 1 штука
1. Шипшина споліскуємо і очищаємо від дрібного сміття. Додамо в чашу мультиварки разом з цукром. В режимі "гасіння" виставляємо півтори години.
2. Апельсин подрібнити в блендері з шкіркою, але без кісточок.
3. Додамо в мультиварку воду і пюре з апельсина. Продовжуємо гасіння. Трохи набряклі ягоди шипшини можна пом'яти толкушкой або окремо вийняти всі кісточки.
4. По закінченню гасіння розливаємо по підготовлених стерильним баночках і закочує на зиму. Або охолоджуємо і їмо так.