Рецепт Варення з різаних ранеток фото

Варення з різаних ранеток
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Фрукти , Яблука
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На обід , На вечерю , На полуденок , Для дітей , На сніданок , Десерт
Заготовки , Варення
Кількість порцій: 1
Час приготування: 2 г. 0 хв.

Варення з ранеток виходить солодким і ароматним. Якщо у вас є можливість приготувати ці ласощі, не пропустіть її. Вазочка з таким варенням завжди прикрасить ваш стіл.

Опис приготування:

Якщо вам цікаво, як приготувати варення з різаних ранеток, то цей рецепт для вас. Зварити це солодке і корисне ласощі може навіть початківець кулінар. Варення з ранеток можна використовувати як самостійну страву, а можна - як начинку до випічки.

  • Ранетки - 2 кілограма
  • Цукор - 600 грам
  • Вода - 400 мілілітрів
варення з різаних ранеток - фото крок 1
Ранетки потрібно гарненько вимити, Ретельно змивайте у них серцевину.
варення з різаних ранеток - фото крок 2
Складіть підготовлені яблука в каструлю.
варення з різаних ранеток - фото крок 3
Засипаємо яблука цукром, додаємо воду. Варимо півтори години на невеликому вогні.
варення з різаних ранеток - фото крок 4
Готове варення потрібно зберігати в холодильнику.

Схожі рецепти