Варення з різаних ранеток
(покроковий рецепт з фото)
Варення з ранеток виходить солодким і ароматним. Якщо у вас є можливість приготувати ці ласощі, не пропустіть її. Вазочка з таким варенням завжди прикрасить ваш стіл.
Якщо вам цікаво, як приготувати варення з різаних ранеток, то цей рецепт для вас. Зварити це солодке і корисне ласощі може навіть початківець кулінар. Варення з ранеток можна використовувати як самостійну страву, а можна - як начинку до випічки.
- Ранетки - 2 кілограма
- Цукор - 600 грам
- Вода - 400 мілілітрів
Ранетки потрібно гарненько вимити, Ретельно змивайте у них серцевину.
Складіть підготовлені яблука в каструлю.
Засипаємо яблука цукром, додаємо воду. Варимо півтори години на невеликому вогні.
Готове варення потрібно зберігати в холодильнику.