Варення з обліпихи в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)
Обліпиха - корисна і смачна ягода, варення з якої виходить воістину чудовим. Дуже раджу спробувати приготувати варення з обліпихи в мультиварці в домашніх умовах за цим рецептом.
Отже, як приготувати варення з обліпихи в мультиварці?
1. Ретельно миємо й перебираємо обліпиху, залишаючи тільки кращі ягоди.
2. Додаємо цукор і залишає на деякий час в теплому місці, щоб цукор почав розчинятися.
3. Потім виставляємо на мультиварці режим "гасіння", закладаємо обліпиху з цукром в чашу мультиварки і близько години чекаємо, поки наша маса звариться.
4. Після повного розчинення цукру і загусання маси, гарненько перемішуємо варення і тільки після цього доводимо до кипіння в зручному режимі.
5. Не забувайте знімати піну, що утворилася.
6. Після закінчення варіння розкладаємо варення по стерилізованим банкам і закочує.
Деякі зберігають його під капроновими кришками в холодильнику - за вашим бажанням.
- Обліпиха - 1 кілограм
- Цукор - 1, 2 кілограма
1. Ретельно миємо й перебираємо обліпиху, залишаючи тільки кращі ягоди.
2. Додаємо цукор і залишає на деякий час в теплому місці, щоб цукор почав розчинятися.
3. Потім виставляємо на мультиварці режим "гасіння", закладаємо обліпиху з цукром в чашу мультиварки і близько години чекаємо, поки наша маса звариться.
4. Після повного розчинення цукру і загусання маси, гарненько перемішуємо варення і тільки після цього доводимо до кипіння в зручному режимі.
5. Не забувайте знімати піну, що утворилася.
6. Після закінчення варіння розкладаємо варення по стерилізованим банкам і закочує.
Деякі зберігають його під капроновими кришками в холодильнику - за вашим бажанням.