Рецепт Варення з обліпихи в мультиварці фото

Варення з обліпихи в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Ягоди , Обліпиха
На обід , На вечерю , На полуденок , Для дітей
Заготовки , Варення
Кількість порцій: 20
Час приготування: 3 г. 0 хв.

Обліпиха - корисна і смачна ягода, варення з якої виходить воістину чудовим. Дуже раджу спробувати приготувати варення з обліпихи в мультиварці в домашніх умовах за цим рецептом.

Опис приготування:

Отже, як приготувати варення з обліпихи в мультиварці?

1. Ретельно миємо й перебираємо обліпиху, залишаючи тільки кращі ягоди.

2. Додаємо цукор і залишає на деякий час в теплому місці, щоб цукор почав розчинятися.

3. Потім виставляємо на мультиварці режим"Гасіння" , закладаємо обліпиху з цукром в чашу мультиварки і близько години чекаємо, поки наша маса звариться.

4. Після повного розчинення цукру і загусання маси, гарненько перемішуємо варення і тільки після цього доводимо до кипіння в зручному режимі.

5. Не забувайте знімати піну, що утворилася.

6. Після закінчення варіння розкладаємо варення по стерилізованим банкам і закочує.

Деякі зберігають його під капроновими кришками в холодильнику - за вашим бажанням.

  • Обліпиха - 1 кілограм
  • Цукор - 1, 2 кілограма
Отже, як приготувати варення з обліпихи в мультиварці?

1. Ретельно миємо й перебираємо обліпиху, залишаючи тільки кращі ягоди.

2. Додаємо цукор і залишає на деякий час в теплому місці, щоб цукор почав розчинятися.

3. Потім виставляємо на мультиварці режим"Гасіння" , закладаємо обліпиху з цукром в чашу мультиварки і близько години чекаємо, поки наша маса звариться.

4. Після повного розчинення цукру і загусання маси, гарненько перемішуємо варення і тільки після цього доводимо до кипіння в зручному режимі.

5. Не забувайте знімати піну, що утворилася.

6. Після закінчення варіння розкладаємо варення по стерилізованим банкам і закочує.

Деякі зберігають його під капроновими кришками в холодильнику - за вашим бажанням.

Схожі рецепти