Варення з обліпихи в хлібопічці
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 20
Час приготування: 3 г. 0 хв.
А ви знаєте, що в хлібопічці можна з легкістю приготувати варення? На цей раз в якості основного інгредієнта я вибрала обліпиху - корисну і смачну ягоду.
Опис приготування:
Вирішила спробувати приготувати варення з обліпихи в хлібопічці в домашніх умовах і в мене вийшло! А чому б і ні, якщо є сучасна техніка з функцією"Варення" . Готувати ласощі швидко, а його смак нічим не відрізняється від того, яке приготовлено традиційним способом.
- Облепха - 1 кілограм
- Цукор - 1 кілограм
- Лимонний сік - 20 мілілітрів
1. Готувати варення з обліпихи в хлібопічці в домашніх умовах простіше простого. Головне - підібрати правильно пропорції. Отже, брати ягоду можна свіжу і навіть заморожену. Я готую такі ласощі з кісточками.
2. Моєму нашу обліпиху і даємо стекти в друшляку. Після цього засипаємо її цукром і даємо постояти.
3. Я одного разу вирішила приготувати варення в хлібопічці і мій експеримент вдався. У таке техніці приготувати варення можна за короткий час.
4. Перш, ніж відправляти масу в хлепопечь, розчиніть на повільному вогні цукор. Я зазвичай засинаю ягоди і ставлю на повільний вогонь, додавши трохи лимонного соку і склянку води. Розчинилася масу відправляю в хлібопіч і вибираю режим"Варення" .
5. Після завершення програми, я відправляю варення по банках, закочував і тримаю в теплі до повного охолодження. Зберігати його потім краще в холодному місці.