Варення з ківі
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 30 хв.
Щоб зрозуміти, що означає фраза"шик, блиск, краса" , приготуйте варення з ківі за цим рецептом. Дізнаєтеся Виходить смачне ласощі для всієї родини.
Опис приготування:
Моє кулінарне кредо - прості і дешеві інгредієнти, мінімум витрат часу і максимум результату. Варення з ківі - саме таке блюдо, коли інгредієнти - дуже прості і недорогі, а результат виходить - з претензією на гурманський. Варення з ківі виходить і красивим чисто візуально, і ароматним, і дуже-дуже смачним. Кава, тости і варення з ківі - так, перефразовуючи відомого героя рунета, можна сказати: ось він, сніданок моєї мрії
- Ківі - 5 штук
- Банан - 1 штука
- Желатин - 1 Чайна ложка
- Цукор - 220 грам
Ківі ріжемо на дрібні шматочки.
Туди ж додаємо дрібно нарізані банани.
Трошки розминаємо фрукти, але не блендером, а який-небудь лопаткою.
Додаємо до фруктів цукор.
Додаємо до фруктів ложку желатину.
Ставимо на вогонь, доводимо до кипіння і варимо ще 10 хвилин. Готово!
Варення можна остудити і подавати, а можна закатати в стерилізовану баночку і зберігати до кращих часів.