Варення з ківі на зиму
(покроковий рецепт з фото)
Ківі - не самий популярний інгредієнт для приготування варення. Але це не завжди справедливо і щоб довести це, пропоную вам рецепт приготування варення з ківі на зиму.
Один з найпростіших і найшвидших рецептів - рецепт приготування варення з ківі на зиму дозволить вам протягом півгодини або більше того приготувати смачний десерт як на полуденок, так і до приходу гостей.
- Вода - 100 мілілітрів
- Лимон - 2 штуки
- Ківі - 1 кілограм
- Цукор - 750 грам
Готуємо інгредієнти.
Лимони нарізаємо кільцями.
Утворені кільця опускаємо в каструлю з підцукровані водою. Цукора має бути 100 грам. Варимо сироп протягом 15-20 хвилин.
Своїм та чистимо фрукти ківі.
Ківі точно так само нарізаємо кільцями або в будь-який інший довільній формі. Просто кільцями красивіше.
Тепер ківі потрібно опустити в каструлю в сироп. Додаємо цукор, що залишився і варимо до розчинення на середньому вогні. Це займе не більше 15 хвилин.
Залишилося лише варення помістити в заздалегідь простерилізовані банки.