Варення з черешні з волоськими горіхами
(покроковий рецепт з фото)
Хочу запропонувати вам сьогодні цікаве варення з черешні з волоськими горіхами. У ягід потрібно видалити всі кісточки, а замість них вкласти шматочки горішків, це буде дуже смачно! дивіться рецепт!
Отже, розповідаю, як приготувати варення з черешні з горіхами. Процес, звичайно, трудомісткий і часу займає багато, але повірте, результат того вартий. Варення просто чудове! зазвичай запитують, чому кісточка всередині така м'яка і смачна? А там же не кісточка, а горішок! Дивіться і пробуйте, діліться враженнями!
- Черешня - 500 грам
- Цукор - 500 грам
- Волоські горіхи очищені - 150 грам
- Вода - 3/4 склянки
1. Підготуйте ягоди, горіхи, цукор і воду. Приступимо!
2. Черешню вимийте, переберіть від зіпсованих. За допомогою шпильки для волосся видаліть кісточки, дуже акуратно, щоб черешенька не розірвалася. Горіхи поріжте крупно. У кожну ягідку вкладіть шматочок горішка, розміром трохи більше черешневою кісточки.
3. З'єднайте цукор з водою і зваріть сироп.
4. У киплячий цукровий сироп покладіть залишилися горіхи і підготовлені ягоди. Доведіть до кипіння і зніміть з вогню. Залиште варення на 12 годин.
5. Через 12 годин знову доведіть варення до кипіння і проваріть 3 хвилини, після чого розлийте по стерильним баночках і закатати. Зберігайте в прохолодному місці.
6. Пробуйте!