Варення з черешні з арахісом
(покроковий рецепт з фото)
Оригінальний, але в той же час простий рецепт варення з черешні з арахісом допоможе здивувати своїх гостей і домашніх новим ласощами. Небанально і апетитно - ягідки можна дістати і їсти окремо!
Як вид, такий рецепт приготування варення з черешні з арахісом насправді нескладний, єдиний тоскний момент - це спочатку все ягоди позбавити від кісточок, а потім нафарширувати горіхами. А в іншому - класичний рецепт варення з черешні з арахісом нічим не поступається звичайному. Ось тільки набагато оригінальніше і смачніше!
- Черешня - 1 кілограм
- Цукор - 1 кілограм
- Арахіс - 100 грам (можна замінити будь-якими іншими горішками)
- Ваніль - 2 грами
- Лимон - 1 штука
1. Підготуємо інгредієнти. Черешню моєму і видаляємо кісточки, намагаючись ягідки залишити цілими.
2. Фаршируємо колотим арахісом.
3. У склянці води на вогні топимо кілограм цукру, ваніль і лимонний сік. Потім доповідаємо ягідки.
4. А тепер доводимо до кипіння, знімаємо, охолоджуємо, знову доводимо до кипіння. Так зробити три рази. Додамо лимонні дольки.
5. Коли варення перекипіло вже з лимоном, в гарячому вигляді відразу закочує в стерильні банки.