Варення з черешні в мікрохвильовці
(покроковий рецепт з фото)
Такий рецепт приготування варення з черешні в мікрохвильовці хороший тим, що, по перше, дуже швидко і легко готується, по-друге, дуже корисне варення виходить, ще й у власному соку!
Хочу сказати, що такий рецепт приготування варення з черешні в мікрохвильовці, звичайно, досить цікавий, але домашнім все ж більше сподобалося варення, приготоване традиційним способом. Просто вийшло варення рідке, як би вишня у власному соку або сиропі. Але хто хоче таке варення з черешні в мікрохвильовці в домашніх умовах використовувати як рідкий топінг або сироп до чаю - тоді саме воно!
- Черешня - 5 кілограм
- Цукор - 0.5 кілограма
1. Ягоди перебираємо, моєму і обсушуємо.
2. Видаляємо кісточки і гілочки.
3. Закладаємо в банки, в кожну додаємо трохи цукру.
4. У мікрохвильовці виставте на 10 хвилин в сильному режимі відкриті баночки. Через п'ять хвилин почне вирувати - дістаньте, перемішайте, трохи остудіть. Потім - dovarivatьsja.
5. Дістаємо, закриваємо стерильними кришками на зиму, перевертаємо до охолодження. Готово!