Вареники з сиром та цибулею
(покроковий рецепт з фото)
Немає на світі смачніше начинки для вареників, ніж сир з цибулею, таке приголомшливе поєднання сподобається як дорослим, так і дітям, тому, без зволікання ні хвилини, давайте приготуємо цю смакоту.
Рецепт приготування вареників з сиром і цибулею, який я вам пропоную, дуже простий і вимагає мінімальну кількість продуктів. Таке блюдо стане відмінним варіантом ситного сніданку або обіду для всієї родини, не тільки смачного, але і корисного. Обов'язково приготуйте вареники з сиром і цибулею в домашніх умовах, ви не пошкодуєте про витрачений час.
1) Отже, просіюємо борошно в миску, змішуємо її з сіллю і робимо в борошні невелике заглиблення. Вливаємо в нього воду і замішуємо досить густе і еластичне тісто, загортаємо його в целофан і відправляємо на 20-30 хвилин в холодильник.
2) Поки тісто відпочиває, ми займемося приготуванням начинки, для початку ми викладаємо сир в тарілку і гарненько його розминаємо. Зелену цибулю подрібнюємо і додаємо його до сиру, перемішуємо все, солимо начинку за смаком.
3) Відпочиле тісто виймаємо з холодильника і ще раз обминали його, ділимо тісто на кілька частин для зручності. Тепер по черзі розгортає кожну частину в пласт і вирізаємо з нього кружечки, скориставшись чашкою.
4) На кожен кружечок кладемо сирну начинку, з'єднуємо краю тесту дуже щільно.
5) У каструлю наливаємо воду, ставимо її на вогонь, солимо і доводимо до кипіння. Закидаємо в киплячу воду вареники, перемішуємо їх, щоб не прилипли до дна, варимо вареники 4-5 хвилин після спливання.
Готові вареники подаємо в гарячому вигляді зі сметаною і вершковим маслом. Приємного всім апетиту!
- Борошно - 500 грам
- Вода - 1 Склянка
- Сіль - 1 Чайна ложка(+ в начинку до смаку)
- Сир - 400-500 грам
- Пучок зеленої цибулі - 1 штука
1) Отже, просіюємо борошно в миску, змішуємо її з сіллю і робимо в борошні невелике заглиблення. Вливаємо в нього воду і замішуємо досить густе і еластичне тісто, загортаємо його в целофан і відправляємо на 20-30 хвилин в холодильник.
2) Поки тісто відпочиває, ми займемося приготуванням начинки, для початку ми викладаємо сир в тарілку і гарненько його розминаємо. Зелену цибулю подрібнюємо і додаємо його до сиру, перемішуємо все, солимо начинку за смаком.
3) Відпочиле тісто виймаємо з холодильника і ще раз обминали його, ділимо тісто на кілька частин для зручності. Тепер по черзі розгортає кожну частину в пласт і вирізаємо з нього кружечки, скориставшись чашкою.
4) На кожен кружечок кладемо сирну начинку, з'єднуємо краю тесту дуже щільно.
5) У каструлю наливаємо воду, ставимо її на вогонь, солимо і доводимо до кипіння. Закидаємо в киплячу воду вареники, перемішуємо їх, щоб не прилипли до дна, варимо вареники 4-5 хвилин після спливання.
Готові вареники подаємо в гарячому вигляді зі сметаною і вершковим маслом. Приємного всім апетиту!