Рецепт Вафлі з кабачків фото

Вафлі з кабачків
(покроковий рецепт з фото)

Індійська кухня
Тісто, Борошно, Пшеничне борошно, Овочі, Кабачок
Пісні страви, Веганські страви
На обід, На вечерю, На сніданок
Випічка, Вафлі

Вафлі з кабачків - це просто, швидко і смачно! Можна приготувати як солодкий, так і закусочний варіант. Хочете дізнатися, як їх готую я - скоріше заходите!

Якщо ви любите солодке - збільште кількість цукру в 2-3 рази і отримаєте відмінне ласощі до чаю. Додавши ще стільки ж сиру, пряних трав і паприки за смаком, отримаєте закусочний варіант вафель. Або просто дотримуйтесь рецептом і отримаєте універсальний варіант, який можна подавати з чим завгодно.

  • Кабачок - 2 склянки (тертий)
  • Сир - 1 Склянка (тертий)
  • Борошно пшеничне - 2, 5 склянки
  • Яйця - 2 штуки
  • Цукор - 2 Ст. Ложки
  • Масло рослинне - 50-80 мілілітрів
  • Сіль - 1/2 чайних ложки
  • Розпушувач - 1 Чайна ложка
вафлі з кабачків - фото крок 1
Підготуйте необхідні інгредієнти.
вафлі з кабачків - фото крок 2
Натріть кабачок і сир на крупній тертці. Тут важливо співвідношення обсягу - кабачка в два рази більше сиру.
вафлі з кабачків - фото крок 3
Викладіть натерті продукти в миску. Додайте яйця, цукор, сіль і рослинне масло. Можна взяти масла трохи більше, вафлі вийдуть більш хрусткі, але і більш жирні. Перемішайте виделкою до однорідного стану.
вафлі з кабачків - фото крок 4
Всипте просіяне з розпушувачем борошно. Перемішайте.
вафлі з кабачків - фото крок 5
Домагатися повної гладкості не потрібно.
вафлі з кабачків - фото крок 6
Розігрійте вафельницу і викладайте тісто невеликими порціями. Готові вафлі знімайте на решітку.
вафлі з кабачків - фото крок 7
Подавайте вафлі гарячими або холодними, з добавками за вашим вибором.

Схожі рецепти