Вафлі з кабачків
(покроковий рецепт з фото)
Вафлі з кабачків - це просто, швидко і смачно! Можна приготувати як солодкий, так і закусочний варіант. Хочете дізнатися, як їх готую я - скоріше заходите!
Якщо ви любите солодке - збільште кількість цукру в 2-3 рази і отримаєте відмінне ласощі до чаю. Додавши ще стільки ж сиру, пряних трав і паприки за смаком, отримаєте закусочний варіант вафель. Або просто дотримуйтесь рецептом і отримаєте універсальний варіант, який можна подавати з чим завгодно.
- Кабачок - 2 склянки (тертий)
- Сир - 1 Склянка (тертий)
- Борошно пшеничне - 2, 5 склянки
- Яйця - 2 штуки
- Цукор - 2 Ст. Ложки
- Масло рослинне - 50-80 мілілітрів
- Сіль - 1/2 чайних ложки
- Розпушувач - 1 Чайна ложка
Підготуйте необхідні інгредієнти.
Натріть кабачок і сир на крупній тертці. Тут важливо співвідношення обсягу - кабачка в два рази більше сиру.
Викладіть натерті продукти в миску. Додайте яйця, цукор, сіль і рослинне масло. Можна взяти масла трохи більше, вафлі вийдуть більш хрусткі, але і більш жирні. Перемішайте виделкою до однорідного стану.
Всипте просіяне з розпушувачем борошно. Перемішайте.
Домагатися повної гладкості не потрібно.
Розігрійте вафельницу і викладайте тісто невеликими порціями. Готові вафлі знімайте на решітку.
Подавайте вафлі гарячими або холодними, з добавками за вашим вибором.