Тушкована капуста з овочами
(покроковий рецепт з фото)
Страва з овочів завжди виходить соковитим і ніжним на смак. Пропоную сьогодні приготувати тушковану капусту з овочами. Інгредієнти прості, а результат дуже гідний. Беріть на замітку!
Крім вказаний овочів, можете сміливо додавати і інші сезонні овочі. Блюдо виходить ситне, смачне, можна подати як самостійно, так і з будь-яким гарніром. Рекомендую спробувати!
- Капуста - 1 кілограм
- Морква - 1 штука
- Цибуля - 1 штука
- Перець болгарський - 1 штука
- Часник - 2-3 зубчиків
- Томатна паста - 1, 5-2 Ст. Ложки
- Цукор - 1, 5 чайних ложки
- Рослинна олія - 3 Ст. Ложки
- Сіль - За смаком
- Перець чорний мелений - За смаком
Моркву натріть на тертці. Цибуля наріжте кубиками.
Обсмажте овочі на рослинному маслі до м'якості.
Додайте нашатковану капусту.
Гасіть все разом до тих пір, поки капуста не виділить сік і не стане м'якше.
Додайте томатну пасту, нарізаний невеликий соломкою перець і подрібнений часник.
Все перемішайте, додайте цукор, сіль за смаком і мелений перець. Гасіть все на невеликому вогні періодично помішуючи до повної готовності.
Тушкована капуста з овочами готова. Смачного!