Тушкована капуста в мультиварці з картоплею
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 50 хв.
Тушкована капуста з картоплею в мультиварці вигідно відрізняється від овочів, приготованих на плиті. Такий обід буде легким для шлунка.
Опис приготування:
В мультиварці овочі не обсмажуються, а тужать в томаті і власному соку під щільно закритою кришкою, що дозволяє частково зберегти вітаміни.
- Капуста - 400 грам
- Картопля - 400 грам
- Морква - 1 штука
- Цибуля зелена - 1 пучок
- Часник - 2 зубчики
- Томатна паста - 2 Ст. Ложки
- Масло рослинне - 3 Ст. Ложки
- Сіль, спеції - За смаком
- Зелень - За смаком
1. Приготуємо продукти.
2. Гострим ножем дрібно шаткуємо капусту.
3. Ріжемо шматочками картопля.
4. Морква трьом на крупній тертці, зелена цибуля і часник ріжемо.
5. Томатну пасту розводимо в невеликій кількості теплої води.
6. Наливаємо рослинне масло, складаємо всі овочі, солимо, додаємо пасту і спеції.
7. Перемішуємо, вибираємо режим"Суп" або"Звичайний" я тону 40 хвилин.
8. Готово! Подаємо з дрібно рубаною зеленню. Приємного!