Рецепт Тушкована грудка з овочами фото

Тушкована грудка з овочами
(покроковий рецепт з фото)

Мексиканська кухня
Овочі , Птах , Курка
Рецепти для схуднення
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 4
Час приготування: 4 г. 10 хв.

Куряче м'ясо особливо смачне тоді, коли соковите. Так як при термічній обробці воно виходить сухуватим, існує безліч способів його приготування з різноманітними інгредієнтами.

Опис приготування:

Особливо вдалий рецепт - це тушкована куряча грудка з овочами. Блюдо виходить дуже ніжним і надзвичайно соковитим. А якщо його приправити різноманітними пряними приправами в мексиканському стилі, вийде ще смачніше. Спробуйте, не пошкодуєте! Розповідаю і показую, як приготувати тушковану грудку з овочами.

  • Куряча грудка - 2 штуки
  • Помідор - 1 штука
  • Болгарський перець - 3 штуки
  • Цибуля - 1 штука
  • Часник - 4 зубчики
  • Приправа "фахита" - 1 Ст. Ложка
  • Курячий бульйон - 0, 5 склянки
  • Сіль, перець - За смаком
  • Лимонний сік - 1 Ст. Ложка
  • Мед - 1 Чайна ложка
тушкована грудка з овочами - фото крок 1
Цибуля наріжте соломкою, з перців видаліть серцевину, промийте їх і наріжте смужками. Помідори наріжте кубиками, часник дрібно порубати гострим ножем.
тушкована грудка з овочами - фото крок 2
Курячі грудки промийте та висушіть. Наріжте філе тонкими смужками.
тушкована грудка з овочами - фото крок 3
У мультиварку викладіть нарізані помідори, залийте їх бульйоном. Нарізаний перець змішайте в мисці разом з цибулею, часником, приправою і опустіть до овочів в ємність.
тушкована грудка з овочами - фото крок 4
Шматочки курочки посипте меленим перцем і сіллю і викладіть поверх овочів. Овочі з грудкою тушкуйте з накритою кришкою в режимі повільної варіння. Процес буде займати 3-4 години в високому регістрі. За годину до кінця готування додайте лимонний сік і мед, все добре перемішайте.
тушкована грудка з овочами - фото крок 5
Подавайте з улюбленими гарнірами: рисом, квасолею або картоплею. Смачного!

Схожі рецепти