Рецепт Тушкована грудка з овочами фото

Тушкована грудка з овочами
(покроковий рецепт з фото)

Мексиканська кухня
Овочі, Птах, Курка
Рецепти для схуднення
На обід, На вечерю
Гарячі страви

Куряче м'ясо особливо смачне тоді, коли соковите. Так як при термічній обробці воно виходить сухуватим, існує безліч способів його приготування з різноманітними інгредієнтами.

Особливо вдалий рецепт - це тушкована куряча грудка з овочами. Блюдо виходить дуже ніжним і надзвичайно соковитим. А якщо його приправити різноманітними пряними приправами в мексиканському стилі, вийде ще смачніше. Спробуйте, не пошкодуєте! Розповідаю і показую, як приготувати тушковану грудку з овочами.

  • Куряча грудка - 2 штуки
  • Помідор - 1 штука
  • Болгарський перець - 3 штуки
  • Цибуля - 1 штука
  • Часник - 4 зубчики
  • Приправа "фахита" - 1 Ст. Ложка
  • Курячий бульйон - 0, 5 склянки
  • Сіль, перець - За смаком
  • Лимонний сік - 1 Ст. Ложка
  • Мед - 1 Чайна ложка
тушкована грудка з овочами - фото крок 1
Цибуля наріжте соломкою, з перців видаліть серцевину, промийте їх і наріжте смужками. Помідори наріжте кубиками, часник дрібно порубати гострим ножем.
тушкована грудка з овочами - фото крок 2
Курячі грудки промийте та висушіть. Наріжте філе тонкими смужками.
тушкована грудка з овочами - фото крок 3
У мультиварку викладіть нарізані помідори, залийте їх бульйоном. Нарізаний перець змішайте в мисці разом з цибулею, часником, приправою і опустіть до овочів в ємність.
тушкована грудка з овочами - фото крок 4
Шматочки курочки посипте меленим перцем і сіллю і викладіть поверх овочів. Овочі з грудкою тушкуйте з накритою кришкою в режимі повільної варіння. Процес буде займати 3-4 години в високому регістрі. За годину до кінця готування додайте лимонний сік і мед, все добре перемішайте.
тушкована грудка з овочами - фото крок 5
Подавайте з улюбленими гарнірами: рисом, квасолею або картоплею. Смачного!

Схожі рецепти