Трубочки в вафельниці
(покроковий рецепт з фото)
У багатьох сім'ях досі зберігається спеціальна вафельница. З її допомогою можна зробити вафельні коржі для торта, трубочки, конуси для морозива. Розповім, як приготувати трубочки в вафельниці.
Домашні трубочки нічим не поступаються покупним, навпаки, вони корисніше, адже для себе ніхто не стане використовувати неякісні продукти. Загортати трубочки або конуси потрібно відразу після приготування вафельного коржа, поки він м'який, так як він дуже швидко твердне. Начинити такі трубочки можна класичним білковим кремом, збитими з цукровою пудрою вершками або згущеним молоком, наприклад, з подрібненими горішками.
- Яйця - 1 штука
- Вершкове масло - 2 Ст. Ложки
- Цукор - 2 Ст. Ложки
- Молоко - 1/4 склянки
- Борошно - 1/4 склянки
- Крохмаль - 2 чайних ложки
- Сіль - 1 щіпка
1
У миску розбийте курячі яйця. Розтопити вершкове масло і влийте його до яєць, додайте дрібку солі, молоко, цукор і гарненько розмішайте.
2
Додайте борошно і крохмаль, замісіть тісто. Воно вийде рідким, як сметана.
3
Розігрійте залізну вафельницу і вилийте в центр столову ложку тесту, закрийте кришку і готуйте близько 1 хвилини.
4
Перекладіть вафлю на дошку або плоску тарілку, відразу ж поверніть її в трубочку, відкладіть в сторону, займіться рештою тестом.
5
Готову вафельну трубочку начините кремом або згущеним молоком, смачного!