Торт з ягодами
(покроковий рецепт з фото)
Літній тортик з ягодами і ніжним кремом. Як ягідного компонента я вибрала солодкі вишні, на мій погляд, вони чудово гармонують з кремом на основі сметани.
Приготуйте повітряний торт з ягодами. Кислинка крему і солодкість вишні припадуть до смаку всім вашим гостям.
- Цукор - 150 грам
- Яйця - 2 штуки
- Масло рослинне - 100 мілілітрів (без запаху)
- Молоко - 100 мілілітрів (краще - жирне)
- Борошно - 1, 5 склянки
- Ванілін - 1 щіпка
- Сода - 1 Чайна ложка
- Оцет 9-проц. - 1 Ст. Ложка
- Сметана 21-проц - 450 грам (для крему)
- Загущувач для сметани, упаковка - 1 штука
- Цукрова пудра - 3 чайних ложки
- Вишня - 1-1, 5 склянки
1. Приготуємо продукти для торта. Вишню потрібно вимити, вийняти кісточки і залишити ягоду в ситі стікати від зайвого соку.
2. Для бісквіта збийте до піни цукор, ванілін і яйця.
3. Влейте молоко, рослинна олія, оцет. Продовжуйте збивати. Потім введіть борошно і соду.
4. Testo майже.
5. Випікаємо бісквіт. В мультиварці - режим "випічка" 1 час. У духовці при температурі 180 градусів близько години, до сухої сірники.
6. Бісквіт готовий. Остудіть.
7. Ріжемо бісквіт на коржі.
8. Готовий крем. Для крему знадобиться добре охолоджена сметана, загущувач для сметани і цукрова пудра. Збиваємо до густоти міксером.
9. Кожен корж змащуємо кремом.
10. Укладаємо вишні, трохи вдавлюючи їх в крем. І так далі з іншими коржами чинимо.
11. Готовий торт повністю покриваємо кремом.
12. Прикрашаємо торт ягодами і ставимо в холодильник на 1 час. Готово!