Торт з сирним кремом
(покроковий рецепт з фото)
Любителі солодкого, для вас рецепт смачного тортика. Крем-сир надає випічці особливий смак, коржі легко просочуються і торт виходить м'яким і ніжним.
Для крему можна вибрати сир маскарпоне або будь-який інший крем-сир. Додаємо шматочки ананаса або інші консервовані фрукти, вибирайте на свій смак. Торт просочиться за 5 годин. Після чого, прибираємо його в холодильник.
- Яйця - 2 штуки
- Борошно цільнозернове - 1, 5 склянки
- Борошно пшеничне - 1 Склянка
- Цукор - 0, 5 склянки
- Вершкове масло - 100 грам
- Настоянка ванілі - 1 Ст. Ложка
- Сода гашене - 1 щіпка
- Крем-сир - 650-700 грам
- Згущене молоко - 370 мілілітрів
- Ананаси консервовані - 200 грам
Підготуємо інгредієнти.
Яйця і цукор відправляємо в миску і збиваємо міксером.
Додаємо настойку і м'яке вершкове масло. Продовжуємо збивати.
Насипаємо всю цельнозерновую борошно і трохи пшеничного. Додаємо гаситься оцтом соду і замішуємо тісто. Частина пшеничного борошна знадобиться для розкочування коржів.
Готове тісто розрізаємо на 6 частин.
Кожну частину тіста розкочуємо на папері для випічки і обрізаємо по формі. Можна використовувати велику тарілку.
Разом з папером перекладаємо заготовку на деко. Випікаємо при температурі 180 градусів близько 5 хвилин.
Разом з папером перекладаємо заготовку на деко. Випікаємо при температурі 180 градусів близько 5 хвилин.
Випікаємо 6 коржів. Обрізки нам знадобляться для оформлення торта.
З'єднуємо крем-сир і згущене молоко. Відкладаємо невелику порцію крему без ананасів для верхнього коржа.
Додаємо нарізані маленькими шматочками ананаси і все перемішуємо.
Збираємо торт. Коржі чергуємо з сирним кремом.
Верхній корж і боки змащуємо кремом без ананасів.
Запечені обрізки тесту подрібнюємо і посипаємо торт з усіх боків. Ми залишаємо на 5 годин. Перед подачею викладаємо на торт шматочки ананаса.
Торт з сирним кремом і ананасами готовий. Пригощайтеся!