Торт сирний з сирним сиром
(покроковий рецепт з фото)
У пошуках рецепта м'якою і повітряної випічки я знайшла досить цікаву ідею. У ній використовується сирний сир, а я його дуже люблю і часто купую. Вийшов оригінальний і ніжний смак.
А що може бути краще, якщо ще до подібної випічці додати свіжу полуницю? Так що тепер пропоную вам дізнатися про те, як приготувати торт сирний з сирним сиром. Готується він не швидко, але повірте: такої смакоти ви в магазині не знайдете. Ваші гості будуть просто в захваті!
- Печиво вершкове - 200 грам
- Мигдаль - 100 грам
- Вершкове масло - 120 грам
- Сир - 600 грам
- Шоколад білий - 150 грам
- Крем 15% - 500 грам
- Яйце - 2 штуки
- Цукрова пудра - 0, 7 склянки
- Полуниця - 1 Склянка
- Крохмаль - 2 Ст. Ложки
- Ванілін - 2-3 Щепоток
- Цукор - 300 грам
Мигдаль обсмажте на сухій сковороді, а потім подрібніть його в крихту.
Печиво подрібніть в дрібну крихту.
На дно форми для випічки викладіть крихти печива і мигдаль.
Масло розтопіть зручним способом.
Масло влийте до печива з горіхами. Перемішайте тісто. Утрамбуйте його. Приберіть основу торта в холодильник на 1, 5 годину.
Поки приготуйте начинку. Збийте міксером сир з крохмалем і цукровою пудрою.
Додайте до сирної маси ванілін і яйця. Збийте її ще раз до єдиної консистенції.
На водяній бані розтопіть шоколад.
В начинку влейте шоколад. Збийте її ще раз.
Більшу частину полуниці розітріть з цукром в блендері.
На тісто влийте 2/3 частини сирної начинки.
Потім влийте розтерту полуницю. А зверху - решту начинку.
Запікайте торт при 180 градусах протягом 35 хвилин.
Як тільки торт охолоне, покрийте його сумішшю з сметани з цукром.
Надішліть випічку знову в духовку на 10 хвилин.
Подавайте торт в охолодженому вигляді, прикрасивши його полуницею і мигдалем. Приємного чаювання!