Торт сирний з персиками
(покроковий рецепт з фото)
Ніжний бісквіт з прошарком з сирного крему і соковитих ароматних персиків - відязикатися просто неможливо. Рецепт приготування торта сирного з персиками - для всіх любителів смачненького!
Спекти такий тортик зовсім нескладно, а виглядає він, погодьтеся, здорово! І за смаком, повірте, він не гірше. Рецепт освоїти нескладно, за великим рахунком нічого дуже складного. Отже, розповідаю, як приготувати торт сирний з персиками. Бажаю удачі в приготуванні!
- Вершкове масло - 125 грам
- Цукор - 300 грам(125 г в тісто, інше в крем)
- Борошно - 150 грам
- Яйця - 5 штук(2 в тісто, 3 жовтка в крем)
- Розпушувач тіста - 1 Чайна ложка
- Желатин - 1 Ст. Ложка
- Сир - 400 грам
- Вершки жирні - 1 Склянка
- Ванілін - 1 щіпка
- Лимон - 0, 5 штуки
- Персики консервовані - 500 грам
Желатин розпустити в воді.
Викласти в миску вершкове масло, 125 г цукор, просіяти борошно і розпушувач, додати яйця і вимішати тісто.
Викладаємо тісто у форму і випікаємо 25 хвилин в розігрітій до 180С духовці.
Готовий бісквіт охолоджуємо і розрізаємо вздовж на 2 частини.
Готовий бісквіт охолоджуємо і розрізаємо вздовж на 2 частини.
Відокремлюємо жовтки 3 яєць і збиваємо їх з цукром, ваніліном і соком половини лимона.
Злегка підігріваємо желатин.
Вводимо в яєчно-цукрову суміш сир, вершки і желатин, вимішуємо крем.
Прошаровуються коржі сирним кремом і часточками консервованих персиків.
Зверху обмазуємо кремом, прикрашаємо персиками і ставимо в холодильник на кілька годин для застигання.
Зверху обмазуємо кремом, прикрашаємо персиками і ставимо в холодильник на кілька годин для застигання.