Рецепт Сирний пиріг з персиками фото

Сирний пиріг з персиками
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Фрукти , Персик
Вегетаріанське харчування
На полуденок , На сніданок
Випічка , Пироги
Кількість порцій: 4-6
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Якщо ви любите сир і небайдужі до випічки, то обов'язково повинні знати, як приготувати сирний пиріг з персиками. Він не тільки дуже ефектний, але і смачний неймовірно!

Опис приготування:

Незвичайний зовнішній вигляд і приголомшливий смак цього пирога зробили його фаворитом у наших дітей - вони його називають"торт-яєчня" Сподіваюся, вашим малюкам він теж припаде до смаку, а рецепт приготування сирного пирога з персиками стане одним з улюблених рецептів домашньої випічки і для вас!

  • Персики консервовані - 500 грам
  • Сир - 400 грам
  • Цукор - 1 Склянка (можна і трохи більше, якщо любите солодке)
  • Яйця - 3 штуки(1 для тіста, 2 для начинки)
  • Вершкове масло - 100 грам
  • Борошно - 1 Склянка
  • Розпушувач тіста - 1 Чайна ложка
  • Крохмаль - 2 Ст. Ложки
  • Лимон - 0, 5 штуки
  • Ванільний цукор - 1 Чайна ложка
  • Обкладинка - 0, 5 чайних ложки
  • Крем - 1 Склянка
сирний пиріг з персиками - фото крок 1
Для початку розітріть з цукром вершкове масло.
сирний пиріг з персиками - фото крок 2
Додамо яйце і ретельно перемішати.
сирний пиріг з персиками - фото крок 3
Поступово просіюючи борошно і розпушувач приготуємо еластичне пружне тісто, скачаємо його в кулю.
сирний пиріг з персиками - фото крок 4
Пальцями сформуємо корж, по краю піднявши бортики - чим вище, тим краще, бо начинки буде багато. Приберемо в холодильник.
сирний пиріг з персиками - фото крок 5
Змішаємо сир з яйцями, сметаною, цукром, ваніллю, корицею, крохмалем. Видавимо сік половини лимона.
сирний пиріг з персиками - фото крок 6
Зіб'ємо міксером або блендером.
сирний пиріг з персиками - фото крок 7
Дістанемо форму з тестом, виллємо начинку і укладемо половинки персиків.
Випікати будемо в розігрітій до 180С духовці протягом години.
сирний пиріг з персиками - фото крок 8
Готовий пиріг краще подавати в не в гарячому, а в охолодженому вигляді. Смачного!

Схожі рецепти