Сирний пиріг з персиками
(покроковий рецепт з фото)
Якщо ви любите сир і небайдужі до випічки, то обов'язково повинні знати, як приготувати сирний пиріг з персиками. Він не тільки дуже ефектний, але і смачний неймовірно!
Незвичайний зовнішній вигляд і приголомшливий смак цього пирога зробили його фаворитом у наших дітей - вони його називають "торт-яєчня" Сподіваюся, вашим малюкам він теж припаде до смаку, а рецепт приготування сирного пирога з персиками стане одним з улюблених рецептів домашньої випічки і для вас!
- Персики консервовані - 500 грам
- Сир - 400 грам
- Цукор - 1 Склянка (можна і трохи більше, якщо любите солодке)
- Яйця - 3 штуки(1 для тіста, 2 для начинки)
- Вершкове масло - 100 грам
- Борошно - 1 Склянка
- Розпушувач тіста - 1 Чайна ложка
- Крохмаль - 2 Ст. Ложки
- Лимон - 0, 5 штуки
- Ванільний цукор - 1 Чайна ложка
- Обкладинка - 0, 5 чайних ложки
- Крем - 1 Склянка
Для початку розітріть з цукром вершкове масло.
Додамо яйце і ретельно перемішати.
Поступово просіюючи борошно і розпушувач приготуємо еластичне пружне тісто, скачаємо його в кулю.
Пальцями сформуємо корж, по краю піднявши бортики - чим вище, тим краще, бо начинки буде багато. Приберемо в холодильник.
Змішаємо сир з яйцями, сметаною, цукром, ваніллю, корицею, крохмалем. Видавимо сік половини лимона.
Зіб'ємо міксером або блендером.
Дістанемо форму з тестом, виллємо начинку і укладемо половинки персиків.
Випікати будемо в розігрітій до 180С духовці протягом години.
Випікати будемо в розігрітій до 180С духовці протягом години.
Готовий пиріг краще подавати в не в гарячому, а в охолодженому вигляді. Смачного!