Рецепт Торт «Пташине молоко» по госту фото

Торт «Пташине молоко» по госту
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто , Бісквітне тісто
На святковий стіл
Випічка , Солодке , Торти , Пташине молоко
Кількість порцій: 5-6
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Я обожнюю готувати цей тортик на різні заходи, та й просто побалувати сім'ю люблю. Сьогодні розповім, як приготувати торт"Пташине молоко" по госту. Приступимо до приготування!

Опис приготування:

Приготування цього тортика не займе у вас багато часу. Він прекрасно підійде до чаю, кава і какао. Він сподобається не тільки дорослим, але і діткам. Обов'язково спробуйте приготувати його будинку і ви не пошкодуєте!

  • Цукор, вершкове масло - по 100 Грам (коржі)
  • Борошно - 110 грам
  • Жовтки - 2 штуки
  • Розпушувач тіста - 0, 5 чайних ложки
  • Яєчні білки - 2 штуки (суфле)
  • Якщо-якщо - 2 чайних ложки
  • Цукор - 460 грам
  • Вода - 140 мілілітрів
  • Ванілін - 1 щіпка
  • Вершкове масло - 200 грам
  • Згущене молоко - 100 грам
  • Лимонний сік - 1 Ст. Ложка
  • Шоколад чорний - 75 грам (глазур)
  • Вершкове масло - 50 грам
1
Sperva zamacivaem якщо якщо не 3 години в воді. Форму для випікання застилає пергаментом.
2
Вершкове масло (кімнатної температури) збиваємо з цукром міксером до тих пір, поки консистенція не стане пишною, kremovoy. Далі додаємо яєчні жовтки і збиваємо протягом 3-4 хвилин.
3
Борошно змішати з розпушувачем і просіюємо. Акуратно вводимо борошно в масляну суміш і замішуємо тісто.
Духовку розігріваємо до 200 градусів і випікаємо коржі (2 шт.) протягом 8 хвилин. Готовим коржам даємо охолонути.
4
Готуємо суфле. Змішуємо згущене молоко, вершкове масло, ваніль і збиваємо все міксером до отримання пишного вершкового крему. Змішуємо агар-агар з цукром в сотейнику, доводимо до кипіння і вливаємо в крем.
5
В окремій ємності збиваємо білки з лимонним соком до пишної піни. Вводимо білки з суфле. Важливо вводити інгредієнти поступово.
6
Збираємо тортик. На корж викладаємо суфле, потім знову корж і знову суфле. Покриваємо всі шоколадною глазур'ю. Для її приготування необхідно розтопити на водяній бані шоколад і вершкове масло.
Торт необхідно відправити в холодильник на просочення і тільки потім подавати до столу. Смачного!

Схожі рецепти