Рецепт Торт «Пташине молоко» класичний фото

Торт «Пташине молоко» класичний
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто , Яйця , Бісквітне тісто
На полуденок , На святковий стіл
Випічка , Солодке , Торти , Пташине молоко
Кількість порцій: 8-10
Час приготування: 4 г. 0 хв.

Для всіх шанувальників ніжного суфле і тануть у роті десертів хочу розповісти, як приготувати торт"Пташине молоко" . Він дійсно дивовижний, перед ним неможливо встояти! Пригощайтеся!

Опис приготування:

Цей тортик гарний тим, що сам корж дуже тоненький, а основний смак - це ніжне суфле. Навіть у новачка в кондитерському мистецтві без праці вийде повторити цей рецепт в домашніх умовах. Спекти торт можна просто до чаю або на святковий стіл. Хай щастить!

  • Вершкове масло - 200 грам
  • Цукор - 100 грам
  • Борошно - 1 Склянка (приблизно)
  • Яйце - 2 штуки
  • Ванільний екстракт - 1 Чайна ложка
  • Цукор - 1 Склянка (в суфле)
  • Вершкове масло - 150 грам (в суфле)
  • Білки - 5 штук (в суфле)
  • Згущене молоко - 2/3 штуки (в суфле)
  • Желатин - 20 грам (в суфле)
  • Лимонна кислота - 1/4 чайних ложки (в суфле)
  • Вершкове масло - 50 грам (в глазур)
  • Вершки - 250 мілілітрів
  • Шоколад - 250 грам
торт
1. Духовку дозволите і розігрійте до 220 градусів. Розм'якшене вершкове масло збийте пару хвилин і додайте цукор.
торт
2. Вбийте яйця і влийте ванільний екстракт.
торт
3. Всипте просіяне борошно і збийте тісто до пишності.
торт
4. Розділіть тісто на дві рівні частини. Викладіть у жароміцних форму і відправте в духовку.
торт
5. Випікайте кожен корж 12-15 хвилин до рум'яності.
торт
6. Поки випікається корж замочіть желатин.
торт
7. Білки збийте до пишності з лимонною кислотою. Паралельно цукор відправте в невеликий сотейник, влийте 100 мілілітрів води і доведіть до кипіння.
торт
8. Тонкою цівкою влийте цукровий сироп в білки, продовжуючи збивати. Після додайте половину згущеного молока.
торт
9. В окремій мисочці збийте вершкове масло, додайте згущене молоко, ще раз збийте.
торт
10. Потроху додавайте масло до білків, продовжуючи на повільній швидкості збивати.
торт
11. Згідно з інструкцією, progreyte желатин. І по одній ложці вводите в суфле, продовжуючи збивати.
торт
12. На дно форми викладіть корж і акуратно зверху розподіліть суфле.
торт
13. Накрийте другим коржем. Прогрійте вершки, додайте вершкове масло і шоколад, перемішайте.
торт
14. Покрийте торт шоколадною глазур'ю і відправте в холодильник на ніч. Приємного чаювання!

Приємного чаювання!

Схожі рецепти