Рецепт Торт «посмішка» фото

Торт «посмішка»
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто
Страви без випічки
На святковий стіл
Випічка , Торти
Кількість порцій: 10
Час приготування: 3 г. 0 хв.

Якщо ви хочете здивувати гостей, то спробуйте приготувати торт"Посмішка" в домашніх умовах. Цей десерт порадує навіть примхливих ласунів, а запрошені оцінять ваші кулінарні старання.

Опис приготування:

За смаком торт"Посмішка" в домашніх умовах виходить дуже смачним. До Дня Народження - це буде відмінним подарунком дитині і дорослому. Глазур можете робити з чорного або молочного шоколаду - за смаком і вашим перевагам, а прикрашати краще горіхами.

  • Яйця - 6 штук
  • Борошно - 1 Склянка
  • Какао - 2 Ст. Ложки
  • Сода - 1 Чайна ложка
  • Кефір - 1 Склянка
  • Вершкове масло - 100 грам
  • Вершки - 50 мілілітрів
  • Сіль - 1 щіпка
торт
1. Збиваємо масло, цукор і жовтки і додаємо какао. Я вбиваю зазвичай міксером на високій швидкості. Після збивання випікаємо близько 30 хвилин при температурі 170 градусів.
торт
2. При бажанні гарячий торт можна просочити сиропом. Поки випікається наш корж, ми збиваємо білки з цукром і додаємо сіль за смаком.
торт
3. У форму для випічки заливаємо масу і ставимо випікатися хвилин на 10. Після цього поливаємо глазур'ю.
торт
4. Глазур можна зробити з какао і масла або з шоколаду і масла. Викладаємо корж на корж, просочуємо глазур'ю і прикрашаємо зверху за смаком. Я використовувала горіхи.

Схожі рецепти