Рецепт Торт «посмішка негреня» фото

Торт «посмішка негреня»
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто , Борошно , Фрукти , Какао , Шоколад , Сухофрукти , Чорнослив
Страви без випічки
На полуденок , Для дітей , На святковий стіл
Випічка , Торти
Кількість порцій: 10
Час приготування: 2 г. 0 хв.

Смачний шоколадний торт з чорносливом нагадує посмішку негреня. Готується тортик досить швидко, без особливих складнощів. Найкраще даний десерт підійде на день народження.

Опис приготування:

Уявляю простий рецепт приготування торта"Посмішка негреня" . Готувати цей торт простіше простого. На початку випікається бісквіт, потім розрізаємо його навпіл, прошаровуються кремом і чорносливом. Зверху прикрашаємо насінням, чорносливом і трояндочкою. Перед вживанням відправте торт на одну годину в холодильник. Хай щастить!

  • Борошно - 1, 5 склянки
  • Сіль - 1/2 чайних ложки
  • Cakhar - 1 Склянка
  • Какао - 1/4 склянки
  • Сода харчова - 1 Чайна ложка
  • Масло рослинне - 5 Ст. Ложок
  • Ванільний цукор - 1 Чайна ложка
  • Вода - 1 Склянка
  • Шоколад чорний - 1/2 склянки
  • Чорнослив - За смаком
  • Вершки - За смаком
  • Оцет - 1 Ст. Ложка
торт
В одній ємності змішуємо: борошно, сіль, цукор, какао-порошок і соду.
торт
Ретельно перемішуємо і додаємо рослинне масло, оцет і ванільний цукор. Влийте воду і перемішайте до однорідності.
торт
Додайте подрібнений шоколад, перемішайте і залийте тісто в форму для випічки. Випікайте в розігрітій до 180 градусів духовці, 35 хвилин. Готовність перевіряйте зубочисткою.
торт
Бісквіт остудіть і розріжте на дві частини.
торт
Гарненько збийте вершки.
торт
Промажьте коржі, додавши прошарок з чорносливу.
торт
Зберіть торт. Прикрасьте насінням і чорносливом, як вам подобається. Смачного!

Схожі рецепти