Торт «Наташа»
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 1
Час приготування: 2 г. 0 хв.
Пропоную вашій увазі класичний, досить простий і смачний торт «Наташа». Його просто обожнюють і дорослі, та діти, при цьому кожен раз він може бути різний.
Опис приготування:
Торт «Наташа» можна приготувати з різною начинкою. Цей рецепт не найпростіший, але з докладними інструкціями з ним може впоратися навіть початківець кухар. Порадуйте цим смачним десертом себе і своїх близьких.
- Яйце - 1 штука
- Борошно - 150 грам
- Крем - 250 грам
- Цукор - 400 грам
- Сода - 1 щіпка
- Горіхи - 150 грам
- Ізюм - 150 грам
- Мак - 50 грам
- Цукати - 50 грам
1. Рецепт приготування торта «Наташа» хороший тим, що його інгредієнти можна змінювати на свій смак. Щоразу торт можна готувати з різних наповнювачів. Для початку необхідно зайнятися приготуванням тесту. У глибокій мисці збити яйця з дрібкою солі і цукром. Додати сметану і розпушувач (або соду, гаситься оцтом). Борошно просіяти і поступово додавати в тісто. Постійно помішуючи, довести тісто до консистенції сметани.
2. Всю отриману масу розділити на чотири частини. У кожну додати начинку і добре перемішати. В даному варіанті в одну частину тісто додати подрібнені горіхи (краще подрібнити не в пил, а щоб відчувалися невеликі шматочки). У другу - промиті і обсушені цукати. Третя частина тесту буде з запареним не кілька хвилин родзинками, а четверта - з маком.
3. Форму для запікання змастити вершковим маслом або застелити папером для випічки. Випекти кожен корж до готовності (знадобиться близько 25-30 хвилин). Коржі залишити остигати.
4. Саме час готувати крем, він може бути будь-яким. У цьому варіанті необхідно збити сметану з цукром і дрібкою ваніліну. Коржі в будь-якому порядку щедро змастити кремом. Готовий торт зверху також можна промазати кремом і прикрасити цукатами або горіхами.
5. Торт «Наташа» в домашніх умовах готовий. Йому потрібно дати час настоятися мінімум 3-4 годину, а краще залишити його на ніч.