Рецепт Торт «Наташа» фото

Торт «Наташа»
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто , Шоколад
Дієтичне харчування
На святковий стіл , 8 березня
Випічка , Торти
Кількість порцій: 1
Час приготування: 2 г. 0 хв.

Пропоную вашій увазі класичний, досить простий і смачний торт «Наташа». Його просто обожнюють і дорослі, та діти, при цьому кожен раз він може бути різний.

Опис приготування:

Торт «Наташа» можна приготувати з різною начинкою. Цей рецепт не найпростіший, але з докладними інструкціями з ним може впоратися навіть початківець кухар. Порадуйте цим смачним десертом себе і своїх близьких.

  • Яйце - 1 штука
  • Борошно - 150 грам
  • Крем - 250 грам
  • Цукор - 400 грам
  • Сода - 1 щіпка
  • Горіхи - 150 грам
  • Ізюм - 150 грам
  • Мак - 50 грам
  • Цукати - 50 грам
торт
1. Рецепт приготування торта «Наташа» хороший тим, що його інгредієнти можна змінювати на свій смак. Щоразу торт можна готувати з різних наповнювачів. Для початку необхідно зайнятися приготуванням тесту. У глибокій мисці збити яйця з дрібкою солі і цукром. Додати сметану і розпушувач (або соду, гаситься оцтом). Борошно просіяти і поступово додавати в тісто. Постійно помішуючи, довести тісто до консистенції сметани.
торт
2. Всю отриману масу розділити на чотири частини. У кожну додати начинку і добре перемішати. В даному варіанті в одну частину тісто додати подрібнені горіхи (краще подрібнити не в пил, а щоб відчувалися невеликі шматочки). У другу - промиті і обсушені цукати. Третя частина тесту буде з запареним не кілька хвилин родзинками, а четверта - з маком.
торт
3. Форму для запікання змастити вершковим маслом або застелити папером для випічки. Випекти кожен корж до готовності (знадобиться близько 25-30 хвилин). Коржі залишити остигати.
торт
4. Саме час готувати крем, він може бути будь-яким. У цьому варіанті необхідно збити сметану з цукром і дрібкою ваніліну. Коржі в будь-якому порядку щедро змастити кремом. Готовий торт зверху також можна промазати кремом і прикрасити цукатами або горіхами.
торт
5. Торт «Наташа» в домашніх умовах готовий. Йому потрібно дати час настоятися мінімум 3-4 годину, а краще залишити його на ніч.

Схожі рецепти