Рецепт Торт «Наполеон» для 30 хвилин фото

Торт «Наполеон» для 30 хвилин
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто , Листкове тісто
Дієтичне харчування
На полуденок , На швидку руку , На святковий стіл
Випічка , Солодке , Торти , Наполеон
Кількість порцій: 7-8
Час приготування: 3 г. 0 хв.

Якщо ви вважаєте що це неможливо, то я готова вас переконати! До того ж торт виходить надзвичайно смачним, ніжним і гідним будь-якого святкового столу!

Опис приготування:

Уточню, що потрібно 30 хвилин вашої активної участі в приготуванні і ще 2-3 години щоб заморозити торт. Але всеодно, це дуже швидко і просто в порівнянні з класичним рецептом торта! розповідаю, як приготувати торт"Наполеон" для 30 хвилин.

  • Вершки - 400 мілілітрів(33% жирності, для збивання)
  • Молоко згущене - 200 грам
  • Тісто листкове - 0, 5 кілограма (бездрожжевое)
торт
Підготуйте всі необхідні інгредієнти. Тісто дістаньте з морозильної камери за 10-15 хвилин до приготування.
торт
Пласти тесту наріжте на смужки по 1 см. Товщиною. Попередньо розгортати його не потрібно. Викладіть смужки на деко з пекарської папером.
торт
Випікайте 13-15 хвилин при температурі 220 градусів. Потім повністю остудіть.
торт
Тим часом приготуйте крем. Охолоджені вершки збийте в сухій чистій посуді до м'яких піків.
торт
Потім тонкою цівкою вливайте згущене молоко і збивайте до однорідного, шовковистого крему.
торт
Прямокутну форму для кексів оберніть харчовою плівкою і почнемо збирати торт. Першим шаром викладіть крем товщиною приблизно 1-1, 5 см.
торт
Далі - шар паличок. Якщо довжини паличок не вистачає від краю до краю форми, то нарізуйте потрібні залишки з цілих. Трохи вдавлюють їх в крем.
торт
Викладаємо так далі, чергуючи шари крему і паличок. Закінчити потрібно шаром паличок. Трохи паличок і крему повинно залишитися для оформлення торта. Зверху теж накрийте харчовою плівкою і приберіть в морозильну камеру на 2-3 годину.
торт
Після закінчення часу перевірте торт натисканням пальця. Якщо крем застиг і не провалюється, то можна діставати з холодильника і за хвостики плівки з форми.
торт
Покладіть торт на підготовлене блюдо і зніміть решту плівку.
торт
За допомогою силіконової кулінарної кисті змастити кремом.
торт
І посипте крихтою з відкладених паличок. Готово! Можна відразу подавати до столу!
торт
Смачного!

Схожі рецепти