Торт «Наполеон» для 30 хвилин
(покроковий рецепт з фото)
Якщо ви вважаєте що це неможливо, то я готова вас переконати! До того ж торт виходить надзвичайно смачним, ніжним і гідним будь-якого святкового столу!
Уточню, що потрібно 30 хвилин вашої активної участі в приготуванні і ще 2-3 години щоб заморозити торт. Але всеодно, це дуже швидко і просто в порівнянні з класичним рецептом торта! розповідаю, як приготувати торт "наполеон" для 30 хвилин.
- Вершки - 400 мілілітрів(33% жирності, для збивання)
- Молоко згущене - 200 грам
- Тісто листкове - 0, 5 кілограма (бездрожжевое)
Підготуйте всі необхідні інгредієнти. Тісто дістаньте з морозильної камери за 10-15 хвилин до приготування.
Пласти тесту наріжте на смужки по 1 см. Товщиною. Попередньо розгортати його не потрібно. Викладіть смужки на деко з пекарської папером.
Випікайте 13-15 хвилин при температурі 220 градусів. Потім повністю остудіть.
Тим часом приготуйте крем. Охолоджені вершки збийте в сухій чистій посуді до м'яких піків.
Потім тонкою цівкою вливайте згущене молоко і збивайте до однорідного, шовковистого крему.
Прямокутну форму для кексів оберніть харчовою плівкою і почнемо збирати торт. Першим шаром викладіть крем товщиною приблизно 1-1, 5 см.
Далі - шар паличок. Якщо довжини паличок не вистачає від краю до краю форми, то нарізуйте потрібні залишки з цілих. Трохи вдавлюють їх в крем.
Викладаємо так далі, чергуючи шари крему і паличок. Закінчити потрібно шаром паличок. Трохи паличок і крему повинно залишитися для оформлення торта. Зверху теж накрийте харчовою плівкою і приберіть в морозильну камеру на 2-3 годину.
Після закінчення часу перевірте торт натисканням пальця. Якщо крем застиг і не провалюється, то можна діставати з холодильника і за хвостики плівки з форми.
Покладіть торт на підготовлене блюдо і зніміть решту плівку.
За допомогою силіконової кулінарної кисті змастити кремом.
І посипте крихтою з відкладених паличок. Готово! Можна відразу подавати до столу!
Смачного!