Торт «черепаха» зі сметанним кремом
(покроковий рецепт з фото)
Торт "черепаха" зі сметанним кремом готується досить швидко і просто. Процес дуже захоплюючий і цікавий, так як відрізняється від звичайних. Такий тортик обов'язково сподобається всім вашим гостям.
Складно уявити собі святкове застілля без торта в якості десерту. Тому, щоб прикрасити свій солодкий стіл, приготуйте смачне частування. Відмінним варіантом стане торт з смачним кремом і шоколадною глазур'ю. Як приготувати торт "черепаха" зі сметанним кремом, читайте прямо зараз.
- Яйця - 6 штук
- Цукор - 2 склянки
- Борошно - 2 склянки
- Сода - 1 Чайна ложка
- Вершкове масло - 300 грам (крем)
- Цукор - 1, 5 грами (крем)
- Крем - 1, 5 грами (крем)
- Вершкове масло - 150 грам (глазур)
- Цукор - 6 Ст. Ложок (глазур)
- Какао - 5 Ст. Ложок (глазур)
Збийте яйця з цукром, додайте борошно і соду. Тісто має вийти рідким. Застелите пергаментом деко для запікання і ложкою вилийте на нього тісто так, щоб вийшли кружечки.
Розігрійте духовку до ста вісімдесяти градусів, поставте в неї деко. Запікайте тісто до тих пір, поки воно не стане рум'яним. Дістаньте коржі і остудіть їх.
Розділіть шматочки тіста, якщо вони в процесі запікання прилипли один до одного. Після цього перекладіть їх в блюдо.
Візьміть всі інгредієнти для крему і збийте їх за допомогою міксера. Зберіть торт, перемезивая маленькі коржі кремом.
Всі інгредієнти для глазурі розтопіть на водяній бані і ретельно перемішайте. Потім вилийте глазур на торт, фарбуйте його павутинням з збитого білка. Поставте торт в холодильник на пару годин просочитися.