Торт без випічки зі сметаною
(покроковий рецепт з фото)
Торт без випічки зі сметаною - дуже смачний і красивий торт, який готується з печивом, банани. Виглядає чудово, а на смак абсолютне блаженство!
Торт без випічки зі сметаною готується досить просто і швидко. Зазвичай на приготування цього торта у мене йде близько 1 годину, проте йому необхідний час, щоб застигнути. Найкраще, якщо десерт постоїть ніч в холодильнику. Прикрашати торт - це завжди творчий процес, вимагає Вашої фантазії. Я завжди прикрашаю цей торт різними вкусняшками: горіхами, шоколадом, ягодами і фруктами. Торт легкий і дуже смачний, тому готуйте сміливо і пишіть свої відгуки. Смачного!
- Печиво - 200-300 грам (краще повітряне або солодкий крекер)
- Крем 30% - 800 грам(300 г для крему внутрішнього і 500 г для зовнішнього крему)
- Цукор - 2 склянки(1 стакан для крему внутрішнього, і 1 стакан для зовнішнього крему)
- Банани - 1 кілограм
- Желатин - 1 Ст. Ложка
Ложку желатину розчиняємо в 1 склянці холодної води і наполягаємо протягом 40 хвилин.
Дно форми для торта застилає поліетиленовим пакетом, так, щоб краю сильно звисали. На поліетилен викладаємо печиво - впритул один до одного.
Банани нарізаємо.
Банани викладаємо на печиво.
Потім викладаємо новий шар печива і бананів, поки вони не закінчаться.
Сметану гарненько збиваємо міксером або блендером з цукром, який повинен повністю розчинитися.
Желатин переливаємо в каструльку і ставимо на вогонь, доводимо до кипіння, але не кип'ятимо, і не забуваємо помішувати його.
Желатин вливаємо в сметанний крем через дрібне сито.
І відразу ж крем виливаємо на торт. Робимо це максимально рівномірно.
Вкриваємо поліетиленом.
Зверху Придавлюємо тарілкою і прибираємо торт в холодильник на цілу ніч.
На наступний день дістаємо торт з холодильника, акуратно прибираємо тарілку, знімаємо целофан, вибираємо його з форми. Потім беремо 0, 5 л сметани і склянку цукру, збиваємо і обмазуємо торт і прикрашаємо за бажанням.