Торт без випічки з кокосовим кремом
(покроковий рецепт з фото)
Торти без випічки відмінно підходять тим, у кого немає можливості попрацювати з духовкою або мультиваркою. Подивіться, як приготувати торт без випічки з кокосовим кремом в якості частування для гостей.
Приготувати торт без випічки простіше простого, так як вам навіть не потрібно пекти коржі або основу. Просто купіть готове печиво і приготуйте крем. В якості крему краще всього підійдуть збиті з цукровою пудрою вершки. Вони ніжні, солодкі і роблять печиво м'яким. Малиновий джем необхідний для родзинки і створення ягідної прошарку, але якщо у вас немає малини, використовуйте чорницю, журавлину, смородину или вишню, вийде теж смачно.
- Печиво - 300 грам
- Вершки 33% - 250 грам
- Кокосова стружка - 100 грам
- Малина - 350 грам
- Вода - 20 грам
- Молоко - 100 мілілітрів
- Цукрова пудра - 4 Ст. Ложки (по 2 ст. Ложки в основу і в джем)
- Сік лимона - 1/2 штуки
1. Малину змішайте з соком лимона, цукровою пудрою, водою і поставте на вогонь. На середньому вогні проваріть малину під кришкою протягом 15 хвилин.
2. Коли малина почне закипати, злегка подрібніть її до стану пюре. Протріть готовий джем через сито і дайте йому повністю охолонути. Холодні вершки збийте міксером до пишної піни.
3. Додайте до них цукрову пудру і кокосову стружку, знову збийте. Печиво обмокніте в молоці, дайте йому трохи насититися молоком. Викладіть печиво в форму одним шаром, викладіть шар крему і знову шар печива.
4. Знову викладіть шар крему, поверх якого викладіть джем і розрівняйте. Знову викладіть шар печива і розподіліть по ньому залишився крем. Прикрасьте торт кокосовою стружкою і відправте в холодильник на ніч. Смачного!