Торт 15 хвилин з кукурудзяних паличок
(покроковий рецепт з фото)
Хочете знову відчути смак дитинства? Цей рецепт вам допоможе, адже в ньому ви дізнаєтеся, як приготувати торт за 15 хвилин з кукурудзяних паличок - просто, смачно, оригінально. Крем - розтоплений ірис.
З цим тортом впорається навіть дитина - він простий в приготуванні, не вимагає випічки і одночасно дуже смачний. Обов'язковою інгредієнтом - крім паличок - є іриски, саме вони після застигання тримають палички разом. Такий десерт не вийде дуже ніжним - навпаки, палички приємно хрумтять під зубами. Подавати такий торт раджу навіть не до чаю, а до склянки теплого молока - вийде даний смакота!
- Кукурудзяні палички - 150 грам
- Вершкове масло - 150 грам
- Цукерки іриски - 200 грам
- Шоколад чорний - 50 грам
1. Вершкове масло і іриски перекладіть в каструлю з товстим дном. Розтопіть на невеликому вогні до однорідності, постійно помішуючи масу.
2. Кукурудзяні палички розділіть на дві частини і до однієї додайте гарячий ірис. Швидко перемішайте і додайте залишилися палички. Знову перемішайте і викладіть масу в змащену вершковим маслом форму.
3. Утрамбуйте торт і відправте в холодильник на 15 хвилин. Готовий торт вийміть з форми, переверніть і полийте розтопленим шоколадом. Смачного!