Нагетси в кукурудзяних пластівцях
(покроковий рецепт з фото)
Ділюся приголомшливим рецептом веганських наггетсів в кукурудзяних пластівцях. Вони виходять хрусткими, красивими і фантастично смачними!
Докладніше, як приготувати нагетси в кукурудзяних пластівцях, я розповім нижче. Пластівці вибирайте без цукру в складі. Готувати такі нагетси можна будь-яким зручним способом: у фритюрі, в духовці або сковороді. Панірування з кукурудзяних пластівців додає ефектності навіть самому банального страви. Загалом, гаряче рекомендую спробувати!
- Тофу - 400 грам
- Кукурудзяні пластівці - 100 грам
- Борошно - 2 Ст. Ложки
- Крохмаль кукурудзяний - 1 Ст. Ложка
- Харчові дріжджі - 1 Ст. Ложка
- Сіль - За смаком
- Чорний перець - За смаком
- Часниковий порошок - 1/2 чайних ложки
Підготуйте всі інгредієнти.
Тофу наріжте на скибочки товщиною в 1 см. Ножем обріжте скибочки по формі наггетсів.
Кукурудзяні пластівці подрібніть у велику крихту кухонним молотком.
Для клярі змішайте борошно, крохмаль, сіль і спеції. Розведіть водою.
Занурте шматочки тофу в кляр, потім обваляйте в кукурудзяних пластівцях.
Обсмажте нагетси на сковороді у великій кількості олії до рум'яної скоринки. На кожну сторону піде приблизно по 5 хвилин.
Нагетси в кукурудзяних пластівцях готові, смачного!