Тісто на хичіни
(покроковий рецепт з фото)
Хичін - це тонка коржик з різними начинками, яку придумали на Кавказі. Для неї замішується просте бездріжджове тісто на кефірі. Воно не повинно відволікати від основного смаку всередині.
Цей варіант актуальний для всіх ситних наповнень, але ідеально сюди підійдуть сир з картоплею і зеленню. Ознайомтеся з тим, як приготувати тісто на хичіни. Випікайте коржі на сухій і добре розігрітій сковороді до рум'яного кольору, тоді випічка вийде хрусткою зовні, але м'якої всередині.
- Кефір - 500 мілілітрів
- Борошно - 2, 5 склянки
- Сода - 0, 5 чайних ложки
- Сіль - 1 щіпка
У глибокому посуді змішайте борошно з сіллю і содою.
Влийте в суміш теплий кефір. Замішайте тісто.
Залиште тісто під харчовою плівкою на 30 хвилин в холодильнику. Потім розкачайте з нього кульки і зробіть коржики.