Тісто для пиріжків на сковороді
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 4-5
Час приготування: 30 хв.
Хочете порадувати домашніх власноруч приготовленою випічкою? Але при цьому боїтеся проблем з тестом? повірте, з цим простим рецептом тіста для пиріжків на сковороді вам це не загрожує!
Опис приготування:
Такий рецепт приготування тіста для пиріжків на сковороді мені особисто особливо подобається тим, що таке тісто дуже легко тримає форму і ліпиться. Та й в цілому - варто додати трохи більше або трохи менше цукру, - і можна готувати як щось типу біляшів, так і щось на зразок пампушок. Словом, дуже хороший і простий рецепт тіста для пиріжків на сковороді, всім раджу!
- Сир - 2 штуки(2 стандартних пачки)
- Яйця - 2 штуки
- Борошно - 2 склянки
- Сіль - 1 Чайна ложка
- Розпушувач - 1 Чайна ложка
- Цукор - 2 Ст. Ложки
- Начинка - За смаком
1. Яйця збити з цукром, додати сіль і соду. Перемішати отриману суміш з
Сиром і додавши спочатку склянку борошна замісити м'яке тісто, а другий стакан борошна досипати в міру необхідності при ліпленні пиріжків.
Сиром і додавши спочатку склянку борошна замісити м'яке тісто, а другий стакан борошна досипати в міру необхідності при ліпленні пиріжків.
2. З тіста сформувати ковбаску, нарізати на шматочки, ці шматочки обваляти в борошні і руками зробити коржі. На кожен коржик покласти начинку, заліпити.
3. Смажимо в добре розігрітому вершковому маслі на сковороді. Чим масла більше, тим краще.
4. Виймаємо з масла, обсушити і подаємо. Смачного!