Тісто для пиріжків на сковороді
(покроковий рецепт з фото)
Хочете порадувати домашніх власноруч приготовленою випічкою? Але при цьому боїтеся проблем з тестом? повірте, з цим простим рецептом тіста для пиріжків на сковороді вам це не загрожує!
Такий рецепт приготування тіста для пиріжків на сковороді мені особисто особливо подобається тим, що таке тісто дуже легко тримає форму і ліпиться. Та й в цілому - варто додати трохи більше або трохи менше цукру, - і можна готувати як щось типу біляшів, так і щось на зразок пампушок. Словом, дуже хороший і простий рецепт тіста для пиріжків на сковороді, всім раджу!
- Сир - 2 штуки(2 стандартних пачки)
- Яйця - 2 штуки
- Борошно - 2 склянки
- Сіль - 1 Чайна ложка
- Розпушувач - 1 Чайна ложка
- Цукор - 2 Ст. Ложки
- Начинка - За смаком
1. Яйця збити з цукром, додати сіль і соду. Перемішати отриману суміш з
Сиром і додавши спочатку склянку борошна замісити м'яке тісто, а другий стакан борошна досипати в міру необхідності при ліпленні пиріжків.
Сиром і додавши спочатку склянку борошна замісити м'яке тісто, а другий стакан борошна досипати в міру необхідності при ліпленні пиріжків.
2. З тіста сформувати ковбаску, нарізати на шматочки, ці шматочки обваляти в борошні і руками зробити коржі. На кожен коржик покласти начинку, заліпити.
3. Смажимо в добре розігрітому вершковому маслі на сковороді. Чим масла більше, тим краще.
4. Виймаємо з масла, обсушити і подаємо. Смачного!