Рецепт Тафельшпіц фото

Тафельшпіц
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Австрійська кухня
М'ясо , Яловичина
Вегетаріанське харчування
На обід , Святковий обід
Гарячі страви
Кількість порцій: 4-5
Час приготування: 2 г. 0 хв.

Якщо ви ще не знаєте, як приготувати тафельшпіц - цей рецепт для вас! М'ясо виходить настільки ніжним, що ви не захочете готувати надалі інакше! Тим більше, що рецепт досить економний і простий.

Опис приготування:

Як вид, цей рецепт приготування тафельшпіц нічого в собі понад-складного не містить, якщо не розділяти м'ясо і овочі, то взагалі отримаємо повноцінний вітчизняний суп. Але щоб слідувати класичним рецептом тафельшпіц, не пошкодуйте зганяти в магазин за шафраном і цибулею-пореєм. Точно так же багато де тафельшпіц подають з яблучним пюре, або хоча б з квашеними яблуками. Так що вивчіть традиції, і ваш тафельшпіц в домашніх умовах буде вище всяких похвал!

  • Яловичина - 600 грам
  • Картопля - 4 штуки
  • Морква - 1 штука
  • Лук-пориста - 1 штука
  • Селера - 1/2 штуки
  • Лавровий лист - 2 штуки
  • Сіль - За смаком
  • Перець - За смаком
тафельшпіц - фото крок 1
1. Ставимо відварюватися яловичину в підсоленій воді з шафраном і лавровим листком.
тафельшпіц - фото крок 2
2. Тим часом підготуємо овочі. Ретельно все вимиємо і обсушити.
тафельшпіц - фото крок 3
3. Капусту шаткуємо смужками і трохи мнемо руками.
тафельшпіц - фото крок 4
4. Всі інші овочі нарізаємо дрібними кубиками.
тафельшпіц - фото крок 5
5. Як пройде година з моменту початку готування бульйону, - додамо до нього все овощі.На невеликому вогні варимо все разом ще годину.
тафельшпіц - фото крок 6
6. Коли все буде готово, - м'ясо з бульйону дістанемо, обсушити і нарежем.Подают традиційно м'ясо разом з вареними овочами з бульйону, а бульйон - як окрему страву. Смачного!