Свіжий салат з селерою, яблуком і журавлиною
(покроковий рецепт з фото)
Якщо вам набридли традиційні рецепти салатів, раджу приготувати цей свіжий вітамінний салат. І, незважаючи на те, що салат дуже легкий і некалорійний, він додасть вам життєвої енергії.
У зиязикай час організм потребує вітамінів, чи не так? Так давайте підзарядитися смачним свіжим салатом, який готується дуже легко і дуже швидко. Простий, здоровий, корисний і просто смачний салат - це саме те, що потрібно вам!
- Листя салату - 50-70 грам (суміш)
- Стебла селери - 2 штуки
- Яблуко - 1/2 штуки
- Журавлина - 50-70 грам
- Лимонний сік - 1 Ст. Ложка
- Оливкова олія - 1 Ст. Ложка
1. Ось все інгредієнти для салату. Заправка буде найпростішої, до неї можна додати мелені горіхи і улюблені спеції.
2. Стебла селери наріжемо на тонкі скибочки, додамо до них лимонний сік, перемішуємо.
3. Яблуко очистимо й наріжемо соломкою. Яблуко можна використовувати будь-який (кисле або солодке), все залежить від вашого смаку
4. Додамо яблуко до селері і перемішаємо. Лимонний сік не дасть яблуку потемніти.
5. Викладаємо всі інгредієнти в салатник. Додамо журавлину, щіпку солі і оливкове масло. Перемішуємо.
6. І ось можна смачно похрумтіти салатом.